1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hain saldırıları nefretle kınıyoruz
Hain saldırıları nefretle kınıyoruz

Hain saldırıları nefretle kınıyoruz

Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım :

A+A-

"Hakkâri’nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde terörist PKK Örgütü tarafından düzenlenen askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin ve insanlarımızın şehit olduğu ve yaralandığı hain saldırıları yapanları nefretle kınadığını söyledi."

Yıldırım yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını hazmedemeyerek bu menfur saldırıları gerçekleştirenler, hiçbir zaman vatanımız üstünde ki bütünlüğümüzü birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır.

Bu hain saldırılarda milletçe üzüldüğümüz tek şey gencecik masum yavrularımızın hain tuzaklarla şehit edilmesidir. Terörist örgütünü içerde ve dışarıda destekleyen ve askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin ve insanlarımızın şehit olmalarına, yaralanmalarına sebep olanları da lanetle kınıyorum. Ama onlar bilmelidirler ki bu hain saldırılarla milletimiz, asla birlik ve beraberliğini bozanlara fırsat vermeyecektir.

Bu vatan için şehit olan askerlerimize ve güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yavrularını ve yakınlarını bu vatan için feda eden kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ve güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyor ve acılarını yürekten paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ruhları şad, makamları cennet olsun.

Saygılarımla”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.