1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hamamda tatbikat yaptırıldı
Hamamda tatbikat yaptırıldı

Hamamda tatbikat yaptırıldı

Kars'ta Bakan Ekinci cinayeti ile adam öldürme suçuyla yargılanan Atilla Mutluer, dün olayı işlediği yere getirilerek tatbikat yaptırıldı.

A+A-

Aralık 2010 gecesi Prof. Dr. Metin Sözen Caddesi’nde bulunan bir hamamda işlenen cinayetin zanlısı bugün tatbikat için Kars Cezaevi’nden mahkeme kararı ile birlikte olay yerine getirilerek, cinayeti nasıl işlediğini hâkimlere anlattı. Kars'ta hamama giden 36 yaşındaki Bakan Ekinci, aralarında husumet olduğu Atilla Mutluer tarafından bundan tam 4 ay önce tabancayla vurularak öldürülmüştü. Kars Kapalı Cezaevi ring aracıyla olayın yaşandığı yere getirilen Atilla Mutluer geniş güvenlik önlemleri altında olayın yaşandığı hamama getirildi.

Bundan 4 ay önce yaşanan cinayet öncesinde silahla çeşitli yerlerinden vurulan Bakan Ekinci hatırlayacağınız üzere ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan müdahaleler yetersiz kalınca ekinci hayatını kaybetmişti.

Yaklaşık bir saatlik tatbikatın ardından cinayeti işleyen Atilla Mutluer kendisini dinleyen hâkimlere Prof. Dr. Metin Sözen Caddesi’nde bulunan hamam içinde işlediği cinayeti an be an anlattı. Daha sonra Atilla Mutluer tekrar Kars Cezaevi'ne götürüldü.

Haber : Serhat Tv

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.