1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Heniyye'nin Tahran'da Suikasta Uğramasına Kars’ta Tepki Gösterildi
Heniyye'nin Tahran'da Suikasta Uğramasına Kars’ta Tepki Gösterildi

Heniyye'nin Tahran'da Suikasta Uğramasına Kars’ta Tepki Gösterildi

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına Kars'ta tepki gösterildi.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çakın, Kars Eğitime Destek Platformu ve sivil toplum kuruluşları tarafından sosyal medya üzerinden yapılan çağrı ile çok sayıda vatandaş Sultan Alparslan Külliyesi avlusunda toplandı.

Şehitler ve Heniyye için dua edildi. Duanın ardından Kars Eğitime Destek Platformu Başkanı Ayhan Yüreğir bir konuşma yaptı.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çakın şunları belirtti : Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz. (Bakara Suresi 154.Ayet)

Tüm Müslümanlar hepimiz şahit olduk onun imanlı, vakur, davasındaki dik duruşuna. Haklı ve kararlı mücadeleni sonuna kadar savunacağız. Ümmet-i Muhammed seni her zaman kahramanlığın, davana sadakatinle anacak. Mekanın Cennet olsun.

Ey Şehit İsmailHaniye ruhun şad olsun.

Bu kalleş suikastı peydahlayan, siyonist, katil, hain İsrail’i lanetliyor, Hamas Lideri, Mücahit, Kardeşimiz İsmail Haniyye'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Filistinli, Gazzeli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm İslam Alemi'ne baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Başımız sağ olsun. Gazi Kars'ımızda Sultan Alparslan Külliyesi'nde hemşehrilerimizle birlikte, Filistin'in haklı davasının yanında olacağımızı bildirerek, şehidimiz İsmail Haniye'nin ruhu için Fatihalar okuduk.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.