1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Her oyun bir vebali var"
Her oyun bir vebali var

"Her oyun bir vebali var"

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars merkez ve ilçelere bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

A+A-

Adaylar vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde Meclise Seksen bin oyun değil, seksen bir bin oyun vebaliyle gideceklerini söylediler.

AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, “Bizim kesinlikle şöyle bakma şansımız yok: Ya ben nasıl olsa gidiyorum. Yunus Bey nasıl olsa gidiyor, nasıl olsa öbürü gidiyor. Hayır, bizim derdimiz o değil. Gerçekten bizim derdimiz şu ise; AK Parti bugün millete, memlekete, hizmet etmek adına iktidar ki bu konuda hiç kimsenin şüphesi yok ve yine hepinizden Allah razı olsun “biz AK Partiyi destekliyoruz ki memlekete, millete hizmet etsin diyorsanız” ki öyle diyorsunuz. Bizde bilesiniz ben, Yunus hocam, diğer arkadaşım, başkanım “sonuçta biz bu hizmete nasıl katkı koyarız” diye buradayız. Dolayısıyla her ferdin oyu çok önemli. Niye çok önemli? Ankara’ya gittiğimizde herhangi bir masaya yumruğumuzu vurduğumuzda veya herhangi bir kapıyı açtığımızda “seksen bin oyun vebali var bizde” diyeceğimize, “seksen bin bir oyun vebali var” diyelim. “Seksen bin oyun vebali var” diyeceğimize, bin beş yüz oy çok önemlidir, “seksen bir bin beş yüz oyun vebali var” diyelim.” dedi.

DERDİĞİMİZ O VEBALİN HAKKI VERMEKTİR

“Bizim derdimiz o vebalin hakkını vermektir. Bunu bilesiniz, bu çok önemli.” diyen Arslan, “Bunun için her oy çok önemli, her insanın desteği çok önemli ve biz de onun farkındayız ki her oyun bir vebali var diyoruz. Gerçekten her oyun bir vebali var. Allah’ın izniyle bizim derdimiz; bu oyların vebalini üzerimizde bırakmamak, bu hakkı kendimize helal ettirmek için çalışmaktır. Çünkü bugün bir hak vereceksiniz. Dört sene sonra da Allah’ın izniyle ya “helal olsun” diyeceksiniz ya da tam tersi. Bu başka bir şeyle kıyaslanır bir değil. Biz bunun farkındayız. Bizim derdimiz madem “biz bu hizmetin taraftarlarıyız” diyoruz. Milletvekili olmak büyümek demek değil. Hiç fark etmez ha Ahmet Arslan, ha, Yunus Kılıç, ha Nevzat Bozkuş fark etmez. Herkes bir fert, herkes AK Parti üzerinden memlekete hizmet etmek istiyor. Oy veren de oyuyla hizmet etmek istiyor. İşte Allah’ın izniyle biz el birliği yapıp, gerçekten herkesin derdini dert edinmeliyiz. Sayın Başbakan gecesini, gündüzünü hep vatandaşın derdini dert edinerek geçiriyor. Ben onların içinde çok bulundum biz de Allah’ın izniyle ona layık davranacağız ve derdinizi gerçekten dert edineceğiz. Sayın Başbakan her ortamda söylüyor, “kardeşim vatandaşı kandırmayın” diyor. Vatandaşı bir gün kandırırsın ertesi gün ne olduğunu şaşırırsın, yapabileceğin şeyin sözünü veriverdiğin sözün arkasında dur. Ne pahasına olursa olsun eğer bir yanlışlık yapıp fazla söz verdiysen, o zaman da o sözün arkasında durmak adına, gecenizi gündüzünüze katın diyor. Onun için siyaset yapmayalım sadece bu iki lafa cevap vermiş olalım. Bilesiniz ki Allah’ın izniyle derdimiz, davamız bu ama herkese gerçekten saygımız var, her oya saygımız var.” diye konuştu.

AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Yunus Kılıç da, şöyle konuştu: “Kimseye yapamayacağımız taahhütlerde bulunmuyoruz. Kesinlikle yapabileceğimiz şeyleri söylüyoruz. Hatta inanın o kadar titiz davranıyoruz ki kendi kafamızda projelendirdiğimiz, hatta yapacağımıza inandığımız şeylerin bile bir çoğunu burada söylemiyoruz ki bu vatandaş tarafında bugünden kabul ve taahhüt olarak görülmesin. Yaparsak gelelim diyelim ki bakın biz Kars için şunu da yaptık. Buna çok özen gösteriyoruz bunu da bilmenizi istiyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.