1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hosting Nedir?
Hosting Nedir?

Hosting Nedir?

Firmaların bir web sitesini kendi sunucularında barındırabilmeleri için hosting hizmetleri satın almaları gerekmektedir.

A+A-

Hosting Nedir?

Firmaların bir web sitesini kendi sunucularında barındırabilmeleri için hosting hizmetleri satın almaları gerekmektedir. Bu hizmetler, üçüncü taraf web barındırıcıları (Amazon Web Hizmetleri gibi) tarafından sağlanır. Bu web barındırıcıları, belirli bir fiyata barındırma hizmetleri sağlar ve farklı web sitelerinin yanı sıra farklı hizmet seviyeleri sunar. Web barındırma, müşterilerine web barındırma hizmetleri sunan bir şirket tarafından sağlanır. Web barındırıcıları özel veya kamu şirketleri olabilir.

Çoğu durumda, çok pahalı değildirler ancak piyasada rekabet edebilmek için düzenli bakım ve yükseltme gerektirirler. Bir web hosting kullanmanın ana avantajı, kendi sunucunuzu ve veri merkezinizi yönetmek zorunda kalmadan ve SSL şifreleme gibi yeni teknolojilerle güncel kalmak için sürekli güncellemelere ihtiyaç duymadan zamandan tasarruf etmektir. İxirhost sitesinden bu alanda profesyonel hizmetler alınabilir.

Web Barındırma Ne İşe Yarar?

Web barındırma, bir web sitesine gerekli tüm yazılımları sağlama, barındırma ve yönetme sürecidir. Web barındırma, kullanmanız için bir web sitesi sağlayan bir kuruluştur. Bunu gerekli tüm yazılımları sağlayarak, barındırarak ve sizin için yöneterek yapar. Bir web barındırıcısı aynı zamanda bir web yöneticisi veya bir internet servis sağlayıcısı (ISS) olarak da adlandırılabilir. İyi bir web hosting, bulut depolama veya dosya paylaşım hizmetleri gibi diğer seçeneklere göre çeşitli avantajlara sahiptir. İxirhost sitesini ziyaret ederek farklı seçenekleri görebilir ve web barındırma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/webhosting

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.