1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İl Özel İdaresi’ne araç takviyesi
İl Özel İdaresi’ne araç takviyesi

İl Özel İdaresi’ne araç takviyesi

Kars İl Özel İdaresi Merkez ve İlçelerde hizmet vermek üzere yaklaşık 200 bin TL’ye mal olan 4 adet tam donanımlı arazi aracını bünyesine kattı.

A+A-

3 tanesi Merkez ve İlçelerde hizmet verecek olan araçlardan 1 tanesi ise İl Afet Kurumunda hizmete verilecek.

İl Özel İdaresinin bünyesine kattığı 4 arazi aracı için İl Özel İdaresi önünde tanıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtıma Kars Valisi Ahmet Kara, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Ömer Bolat ve çok sayıda daire amiri katıldı.

Araçların tanıtımlarını yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Ömer Bolat, araçlar hakkında detaylı bilgiler vererek şunları söyledi, “Bu araçlar sayesinde vereceğimiz hizmetlerle gücümüze güç katacağımızı düşünüyoruz. Gerek ilçelerimizde olsun gerek Merkezde olsun hizmet sunma konusunda vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek ölçüde çalışmalar yapıyoruz. Bugün de İl Özel İdaresine aldığımız bu 4 aracı merkez ve ilçelerimizde hizmete görevlendireceğiz, hayırlı olmasını diliyorum”

Araçların hizmet kurdelesini kesen Ahmet Kara araçları kullanacak olan şoförlere de “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak teslim etti.

Vali Ahmet Kara, “İl Özel İdaresinin bünyesine katmış olduğumuz bu araçlar inanıyorum ki ihtiyaçlarımız karşılama konusunda çok yardımcı olacaktır. Ben bu girişimlerinden dolayı İl Özel İdaresini kutluyorum, alınan bu araçların bölgenin ihtiyacını karşılayacağından ve gerekli hizmeti vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Dolayısıyla bizim ilimiz hizmeti hak etmektedir bu araçlarda ilimize en iyi şekilde hizmet verecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.