1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İmamlar ödüllendirildi
İmamlar ödüllendirildi

İmamlar ödüllendirildi

Selim Müftülüğü başarılı imamları ödüllendirdi...

A+A-

Selim İlçe Müftüsü Ahmet Dilek, İlçe Merkez ve Köylerinde bulunan camilerde görev yapan başarılı din görevlileri Teşekkür Belgesiyle ödüllendirdi.

İlçe Müftüsü Ahmet Dilek, görev alanlarındaki başarısı, sosyal-kültürel etkinlik ve faaliyetlerde göstermiş oldukları gayret ve hizmetlerindeki verimlilikleri ile temayüz etmiş din görevlilerini onure etmek, hizmet performanslarını artırmak ve daha güzel hizmetlere teşvik etmek amacıyla Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Dilek, “İlçe Müftülüğü olarak cami içi ve cami dışı din hizmetlerinde başarısı ile temayüz etmiş, etkinlik ve faaliyetlerimize katkı sağlayarak öncülük eden din görevlilerimizi taltif ve onure edebilmek amacıyla ödül töreni düzenledik. Müftülüğümüzce Selim İlçesi genelinde halkımıza sunmaya çalıştığımız sosyal-kültürel içerikli din hizmetlerimiz ile program, etkinlik ve faaliyetlerimizin başarı ile neticelenmesi, hizmet aşkı ile hareket eden gayretli din görevlilerimiz vesilesiyle olmaktadır. Bu itibarla kendilerini taltif etmek ve diğer personelimizi de bu konuda teşvik etmek amacıyla manevi değeri büyük olan Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdik. Bu konuda gayret gösteren başarılı görevlilerimizi canı gönülden kutluyor; kendilerinden ve diğer bütün görevlilerden daha başarılı ve faydalı hizmetler bekliyorum.” dedi.

Tören sonunda ödüle layık görülen din görevlileri, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek’e teşekkür duygularını ileterek, bu ödülün kendilerini onurlandırdığını ve daha başarılı hizmetler için teşvik edeceğini söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.