1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Instagram Lite Hesap Silme İşlemi Rehberi
Instagram Lite Hesap Silme İşlemi Rehberi

Instagram Lite Hesap Silme İşlemi Rehberi

Instagram hesabının kullanımında hız oldukça önem arz ettiğinden kişiler lite kullanımına daha fazla önem vermekte ve de istedikleri şekilde kullanım sağlayabilmek için bunu sağlayarak indirmektedir.

A+A-

Daha az yer kaplaması ve hızlı şekilde çakışması sayesinde kullanılmakta olan Instagram Lite kullanıcılarının instagram lite hesap silme işlemleri de istedikleri zaman gayet pratik şekilde sağlanır. Bundan dolayı insanların Instagram uygulaması kullanmak istememesi ve kota açısından da daha sınırlı bir alan yaratmak istememesi durumunda bu uygulamaya başvurması gayet mümkündür. Hem daha hızlı kullanım hem de daha az alan kaplaması neticesinde daha avantajlı ir durumdur.

Instagram hesabının kullanımında hız oldukça önem arz ettiğinden kişiler lite kullanımına daha fazla önem vermekte ve de istedikleri şekilde kullanım sağlayabilmek için bunu sağlayarak indirmektedir. Instagram’dan hiçbir farkı olmamakla beraber daha az yer kaplaması adına kişiler tarafından tercih edilmektedir. Standart olan bir akıllı cihazda daha farklı şekilde avantajları sağlaması da bu uygulamanın kullanımını daha fazla artırır. Bu nedenle açmak ya da uygulamayı kapatmak konusunda sorun yaşanmamaktadır.

Instagram Lite Ne İşe Yarar?

Standart Instagram uygulaması gibi kullanılmakta olan ve de kişiler tarafından son derece fazla şekilde tercih edilen bu uygulama birçok açıdan işe yarar. Öncelikle cihazın çok çabuk şekilde dolmaması ve de insanların istedikleri gibi boşluk alan yaratarak cihazını rahatlıkla kullanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda donma ya da kadımla gibi durumları da olmadan cihazın aktif olarak kullanımı söz konusudur.

Çok az yer kaplaması ve kolaylıkla indirilmesi de diğer uygulamanın yerini aratmamaktadır. Profile kolaylıkla erişim yapılması ve insanların diğer uygulama gibi pratik şekilde kullanması da son derece mümkündür. Post olacak şekilde görsellerin paylaşılmasına ve de hikayelerin de paylaşılmasına yardımcı olan bir uygulamadır. İstenen keşfet özelliklerine erişilmesi açısından kullanıcılara rahatlık sunması da bu uygulamanın artılarındandır.

Instagram uygulaması ile gerçekleştirilmekte olan çoğu özellik ve de işlemlerin bu uygulama ile de gerçekleştirilmesi son derece kolay olduğundan kişilerin sorunsuz bir kullanım için bu uygulamayı da tercih etmesi söz konusudur.

Instagram Lite’ın Instagram Uygulamasına Göre Daha Eksi Yönleri Var Mı?

Bazı yönleri ya da özellikleri ile kişilerin instagram lite kapatma işlemini sağlamak istemesi bazı eksik yönlerinin olması ile de açıklanabilir. Yani tam olarak eksi ya da artılarının olmasından bahsedilmeyeceği gibi kişileri memnun etmemekte olan özellikleri de yoktur. Bu doğrultuda kişilerin kullanımına sunulmakta olan bu uygulama ile ilk olarak eksi yön olarak sadece Android cihazlar için uyumlu olmasıdır.

Mesajlaşma özelliğinin olmaması ve keşfet özelliğinin diğer uygulamaya göre daha farklı olması da eksi olan yönleri arasında yer alır. Canlı yayın açmak isteyen kişiler için de bu özelliğin uygulanmamakta oluşu yer alır. Video paylaşma özelliğinin olmaması da diğer uygulamaya göre daha sınırlı özelliklerinin olduğunu gösterir.

Instagram Lite Nasıl Kullanılır?

Diğer uygulama gibi indirilmesi söz konusu olan bu uygulama indirmenin sağlanmasının ardından normal uygulama gibi kullanılır. Bu nedenle kullanımda zorluk yaşamak ve de bunu yapamamak söz konusu değildir. Kullanımı gayet pratik ve de sayfa yönlendirmelerinin de olması sayesinde kullanım açısından sorun yaşanmaz.

Kişiler normal biçimde olan girişini yaptıktan sonra rahat ve de kolay şekilde hesabında gezinerek yapmak istediklerini hayata geçirebilir. Aynı zamanda artı ya da eksi olan özelliklerine göre de hesabın içinde yer alan niteliklere göre kullanım sağlanması mümkün olur. Bu nedenle kullanımı son derece basit ve de pratik şekilde gerçekleşmekte olan bir uygulama olarak karşınıza çıkmaktadır.

Instagram Lite Nasıl Silinir?

Kişiler tarafından avantajlarına bakılarak kullanılmakta olan Instagram Lite kullanmak istenmediği takdirde kolaylıkla silinebilir ve de kapatılabilir. Hesaba giriş yapılması ile kişilerin ayarlar kısmına giderek buradaki ekranın dol üstünde bulunan profil düzenle kısmına tıklaması gerekir. Daha sonrasında ise yer alan seçenekler içerisinden hesap sil kısmına tıklanır.

Bu sayfada yer alan hesap silme nedeninin de seçilmesi halinde kişilerin hesabını silmesi söz konusu olur. Hesabını kalıcı olacak şekilde silmek isteyen kişiler de tarayıcıdan bunu en kolay ve hızlı şekilde sağlayan linke tıklamalıdır. İnstagram hesap kapatma linki sayesinde yönlendirmeler ve de doldurulması gereken kısımların doğru bilgiler eşliğinde doldurulması  ile kişiler hesap kapatma işlemini tamamlamış olmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.