1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Basketbolcular
Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Basketbolcular

Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Basketbolcular

Instagram dünyası, her kesimden insanın ortak bir platformda buluştuğu önemli sosyal medya alanlarından biridir.

A+A-

Bu platformlarda dileğiniz her kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Siyaset dünyasından spor dünyasına kadar birçok kişinin yer aldığı Instagram, takipçi sayıları binleri aşan kullanıcılara da sahiptir.

Bu hususta popüler olan hesapların yanı sıra yine aynı popülerliğe sahip olan basketbolcu kişilerin de kullanmış oldukları hesaplar vardır. Basketbol dünyasının yakından takip ettiği bu hesaplar, binlerce kullanıcı ile kendini aşmış durumdadır.

Basketbol tutkunu olan kişilerin özellikle takip ettikleri önemli isimler vardır. Bu isimler dünyanın birçok yerinden takipçi kitlesi kazanmış durumdadır. Bu isimlerden bazıları sizlere tanıdık gelirken bazıları ise oldukça yabancı gelebilir.

LeBron James

Instagram'da en çok takipçisi olan basketbolculardan biridir. NBA takımlarından olan Los Angeles Lakers'ta oynayan James, Amerikalı ünlü bir basketbolcudur. NBA tarihinde yer alan en önemli basketbolculardan bir tanesidir.

Bu nedenle popülerliğini her zaman koruyan bir isim olmuştur. 2023 yılında Kerim Abdul-Jabbar'ın rekorunu kırmayı başaran James, basketbol dünyasında hatırı sayılır bir isim haline gelmiştir. NBA'daki en skorer oyunculardan biri olması, James'ın Instagram'da çok fazla takipçi kazanmasına neden olmuştur. 30 Aralık 1984 yılında dünyaya gelmiştir.

2,06 metrelik bir boya sahiptir. Şuan oynamış olduğu takımda uzun forvet ve kısa forvet olarak yer alıyor. 1 milyar USD servete sahiptir. 113 kilo olan başarılı basketbolcu evli ve iki çocuk babasıdır. 66,3 milyon takipçiye sahiptir.

Kobe Bryant

Instagram'da en çok takipçisi olan bir diğer basketbolcu ise Kobe Bryant'tır. 33,7 milyon takipçiye sahip olan Bryant, Black Mamba lakabıyla tanınır. Los Angeles Lakers forması giyerek NBA takımlarından birinde yer almayı başarmıştır.

Profesyonel olarak bu işi yapan Bryant Amerikalıdır. 1.98 metre boyu vardır. Kısa forvet ve şutör gard pozisyonlarında yer almıştır. NBA'nın en başarılı ve en önemli basketbolcuları arasında bulunuyor. 23 Ağustos 1978 yılında ABD'de doğmuştur. Dünyanın en çok sevilen ve en çok tanınan basketbolcularındandır.

Kevin Durant

Amerikalı profesyonel basketbolculardan biridir. Phoenix Suns forması ile karşımıza çıkar. "KD" ve "Durantula" lakapları ile meşhur olan bir isimdir. 2,08 metre boyundadır. Uzun forvet, kısa forvet ve durant pozisyonlarında kendini gösterir.

29 Eylül 1988 yılında ABD'de doğmuştur. 109 kilo olan ünlü basketbolcu Instagram'da 28,8 milyon takipçiye ulaşmıştır. Basketbol dünyasında başarısını kanıtlamış olan Durant, NBA takımlarının aranan oyuncularından biri haline gelmiştir.

Dwyane Wade

Emekli olan profesyonel oyuncu, mesleğini bırakmasına rağmen popülerliğini hiçbir zaman kaybetmemiştir. Instagram'da en çok takipçisi olan basketbolculardan biridir. 22,1 milyon takipçisi vardır. Şutör gard pozisyonunda yer almıştır. Bunun yanı sıra gerekli durumlarda ise oyun kurucu pozisyonununda da kendini göstermiştir.

100 kg olan Wade, 1,93 m boyundadır. 2005 Playoffları'ndan 2006-07 dönemleri boyunca forması en fazla satın alınan basketbolculardan biri olmuştur. Bu nedenle başarısı her zaman takdire şayandır. 17 Ocak 1982 yılında dünyaya gelmiştir. İki defa evlilik yapan Wade iki çocuk babasıdır.

Stephen Curry

Instagram'da adından sıkça bahsettiren bir diğer basketbolcu ise Stephen Curry'dur. 15,3 milyon takipçisi bulunuyor. Bu kadar yüksek oranda takipçi sayısına sahip olması basketbol dünyasında adının sıkça anılmasına sebep olmuştur. Golden State Warriors'te forma giymektedir. Profesyonel olarak basketbolculuk yapıyor.

Aslen Amerikalı olan Curry, 1,88 m boya sahiptir. 86 kilo olan Curry gayet fit bir vücuda sahiptir. Bu nedenle mesleğini yaparken son derece dinamik hareket ediyor. 14 Mart 1988 yılında doğmuştur. Ayesha Curry ile evlidir. Şuan çalışmakta olduğu takımda oyun kurucu pozisyonunda bulunuyor.

Chris Paul

Chris Paul, Instagram'da 13,6 milyon takipçiye sahip olan bir basketbolcudur. Bu kadar fazla takipçiye sahip olmasının nedeni oyuncunun mesleğinde göstermiş olduğu üstün başarılar ile doğru orantılıdır. Golden State Warriors forması giyen Paul, "Chris" lakabıyla tanınır.

Asıl adı Christopher Emmanuel'dir. Paul Amerikalıdır. Basketbolu profesyonel bir şekilde oynamaktadır. 1.83 m boyu vardır. Oyun kurucu pozisyonunun en kilit isimlerinden biridir. Bu nedenle takımına büyük başarılar kazandırmıştır. 6 Mayıs 1985'te doğmuştur. 79 kilo olan Paul, 2005 yılında NBA'da seçilmiştir.

Derrick Martell Rose

Amerikalı olan ünlü basketbolcu 12,8 milyon takipçiye sahiptir. Memphis Grizzlies takımında forma giymektedir. Chicago'da dünyaya gelmiştir. Basketbola küçüklüğünden beri ilgi göstermiştir. Bu nedenle hayatında önemli bir yere sahip olan mesleğini yapmaktadır.

Basketbolu 3 ağabeyinden öğrenmiş olması, onu diğer oyunculardan farklı kılan bir özelliktir. Lise dönemlerinde de basketbolu bırakmayan Rose, ciddi başarılar elde etmiştir. O dönemlerde iki yerel şampiyonluk elde ederek kendini göstermeyi başarmıştır. Liseden mezun olduktan sonra da basketbol kariyerini devam ettirmiştir.

Gözlemcilerin dikkatini çekmeyi başaran Rose, en iyi oyun kurucu potansiyelinde yerini aldı. 4 Ekim 1988 doğumludur. 1.91 boyunda ve 91 kilodur. 2008 yılında NBA'da seçilerek basketbol başarısını tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Diğer Basketbolcular

Instagram'da popüler olarak takip edilen basketbolcuların sayısı oldukça fazladır. Ancak bazı oyuncular takipçi sayılarını bir hayli arttırmayı başarmışlardır. Bu oyunculardan ön planda olanları yukarıda verilmiştir.

Bunlar haricinde en çok takipçiye sahip olan diğer basketbolcular ise şunlardır;

  • Russell Westbrook 10 milyon
  • Dwight Howard 12,7 milyon
  • Cedi Osman 1 milyon
  • Carmelo Anthony 15,9 milyon

Gibi isimler de Instagram'da göze çarpıyor.

Siz de instagram hesabınızın takipçi sayısını bu basketbolcular ile yarıştırmak için sosyal medya bayilik paneli kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlı paketler ile instagram takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.