1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşyeri basıp kurşun yağdırdı
İşyeri basıp kurşun yağdırdı

İşyeri basıp kurşun yağdırdı

YK’ya ait işyerini basan saldırgan 3 kurşun sıktı. Silahı tutukluk yapınca da kaçtı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars’ta Hapan Mevkii üzerindeki Y.K’ya ait işyerine gelen E.S adlı maganda sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde işyeri sahibi ile tartışmaya girdi. Tartışmanın sürmesi üzerine işyeri sahibi Y.K ile yaklaşık 10 dakika boğuşan maganda, belindeki silahı çekerek kendisine doğrulttu. Silahını kendisine doğrultulduğunu gören Y.K, saldırganı durdurmak içinde bir süre daha uğraşarak boğuşmaya devam etti. Bu sırada işyeri içerinde silahını arda arda 3 kez ateşleyen E.S’den korunmak için uğraş veren Y.K, saldırgana eline geçirdiği sopa ile müdahale ederek silahından çıkan kurşunlara hedef olmaktan güçlükle kuruldu. Bu arada silahı tutukluk yapan ve Y.K’nın sopa darbelerinden kurtulmak isteyen saldırgan silahıyla birlikte olay yerini terk ederek kaçtı. Silah sesini duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar ise durumu polise bildirdi. Kısa sıra sonra olay yerinde gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbiri alarak kaçan saldırganın peşine düştü. Olayın ardından çevrede geniş çaplı inceleme başlatan olay yeri inceleme ekipleri, işyeri içerisinde 3 adet 9 milimetre çapında kovan ve işyerinin tavan ve duvarlarında bu kovanlardan çıkan kurşunlara ait delikler tespit etti.

Meydana gelen olayda şans eseri can kaybı olmazken iş yeri sahibi Kars’ın sevilen esnaflarından Y.K ise aynı saldırganın birkaç gün önce yine işyerine gelerek kendisine tehditler savurduğunu söyledi. Olayının gerçekleşmesinden 1 saat sonra ise saldırgan E.S polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Çevrede olaya tanıklık eden esnaflar ve vatandaşlar ise Kars’ta bu tür şehir magandalarının ilimizde sık sık huzursuzluk çıkardıklarından yakınarak bu gibi olaylar da polisin varlığının yanı sıra olay yerine anında intikal etmelerinin öneminde değindiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.