1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Jandarma binası çürümeye terk edildi
Jandarma binası çürümeye terk edildi

Jandarma binası çürümeye terk edildi

Kağızman İlçe Jandarma komutanlığı eski binası çürümeye terk edildi. 4 yıl önce Kağızman 7 Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının lağv edilmesiyle boşalan askeri gazinoya taşınmasıyla boşaltılan bina yıllardır atıl duruyor.

A+A-

Bütün camları kırılan, kapıları, dolapları sökülen, odaları tahrip edilen bina çürümeye terk edildi. Akşamları tinerciler ve şarapçıların meskeni haline gelen bina harabeye döndü.

İçine girdiğimizde gördüğümüz manzara karşısında donup kaldığımız Kağızman İlçe eski Jandarma binasında, elektrik panosundan, prizlere, yer döşemesinden kapı kollarına , musluklardan camlara kadar her şeyin kırılıp döküldüğünü, sökülüp götürüldüğünü ve hiçbir önlemin alınmadan koskoca binanın hem de merkezin orta yerindeki bir yapının kaderine terk edildiğini gördük. Bu korkunç manzara karşısında bizi en çok hayrete düşüren ise bu devasa binanın tinerciler ve kötü amaçlı insanlar için bir sığınma merkezi haline geldiğidir.. Her tarafıyla insanı dehşete düşüren bu vurdumduymazlık eserin karşısında hiçbir yetkilinin durumdan vazife çıkarmaması ise olayın bir başka korkunç boyutunu gözler önüne seriyor..

İlçe Jandarma binasının bu içler açısı halini gören vatandaşlar, yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulması gerektiğini söylerken, milli bir servetin göz göre göre tinercilere bırakılmasına tepki gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.