1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Jandarmadan çocuklara trafik eğitimi
Jandarmadan çocuklara trafik eğitimi

Jandarmadan çocuklara trafik eğitimi

Kars’ta jandarma ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verildi. Eğitim alan çocuklar, parkurdan mutlu ayrıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars il Jandarma Komutanlığı, Merkez ilçe Jandarma Komutanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ataköy İlköğretim Okulunda eğitim öğretimine devam eden 16 öğrenciye Çocuk Trafik Eğitim Parkında temel trafik eğitimi verdi.

Ekipler tarafından öğrencilere, karşıdan karşıya güvenli geçiş, yaya geçidi, alt ve üst geçitlerin kullanılması, gece trafikte yayaların güvenli seyretmesi, temel trafik işaret ve levhaları, otobüs ve okul servislerine binme ve inme kuralları hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Trafik timleri teorik bilgilerin ardından özel platformda çocuklara uygulama yaptırdı. Eğitim sonunda eğitime katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Jandarmanın sorumluluk bölgesindeki okullarda eğitim öğretim dönemi sonuna kadar bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına aralıksız devam edeceği bildirildi.

jandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(1).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(2).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(3).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(4).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(5).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(8).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(6).jpgjandarmadan-cocuklara-trafik-egitimi-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.