1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kabare kahkahalarla Kars’ta
Kabare kahkahalarla Kars’ta

Kabare kahkahalarla Kars’ta

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğrenci Kulübü’nün düzenlediği “Kahkaha Kabare” tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

A+A-

KAÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğrenci Kulübü’nün düzenlediği tiyatro gösterisinde Erzurum Atatürk Üniversitesi Sanat topluluğu “Kahkaha Kabare” adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı. 

Kars Kültür Sanat Merkezi’nde iki seans olarak oynanan “Kahkaha Kabare” adlı tiyatro oyununun 1. seansı saat: 15.30, 2. seansı ise saat: 19.30’da sahnelendi. 

Türk tiyatrosundaki model oyunlardan çeşitli sahnelerden alıntı yapılarak oluşturulan kolaj çalışması renkli dakikalara sahne oldu. 

Dışta güldürücü ve eğlendirici olmasına karşın, temelde ciddi olan bu biçim gösteride ezgiler, danslar, skeçler, monologlar, diyaloglar, kısa filmler, kısacası tasarlanan eleştiri için ne gerekiyorsa onu sahneye getiren Kabare kahkahalarla birleşerek keyifli dakikalar yaşattı. 

“Kahkaha Kabare” adlı tiyatro oyunu ile sahne alan Atatürk Üniversitesi Sanat topluluğu oynadıkları sahnelerle öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Dedikodu, Şişeci, Miras, Apartman, Video ve Açık Oturum konulu tiyatro gösterileriyle büyük beğeni toplayan tiyatro oyuncuları ayakta alkışlandı. 

Kahkahalarla izlenen “Kahkaha Kabare” Sosyal Bilgiler Öğrenci Kulübü sorumlusu Sertaç Demir, Kulüp Başkanı İdris İnanç ve Kafkas Üniversitesi Konservatuar Bölümünden Sıtkı Akarsu tarafından organize edildi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.