1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadir İnanır Kars’ta
Kadir İnanır Kars’ta

Kadir İnanır Kars’ta

Türk Sineması’nın ölümsüz efsane ismi Kadir İnanır ve Jülide Kural Kars’ta.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Kars’ın tarihi değerlerini yad etmek için gelen Kadir İnanır ve Eşi Jülide Kural’la beraber Kar’s Otel’de konaklama yaptı.

Kars’ı her defasında çok sevdiğini ifade eden ünlü aktör Kadir İnanır, Eşi Jülide Kural KHA Ajansımıza açıklamalarda bulundu;

‘Kars’a yıllar sonra tekrar gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kars’ın tarihi değerlere daha fazla sahip çıktığını görmekteyim.Ben ve Jülide bu durumdan çok memnun kaldık.Kar’s Otel’e emek veren Kars’a tarihi yapıyı otel olarak kazandıran  Güvensoy A.Ş. ailesine ve Gültekin Güvensoy’a selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum.Çok anlamlı bir kazanım Kars için.Kültürleri korumak,onları kazandırmak çok önemli bir düşüncedir.Tebrik ediyorum.’dedi.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Jülide Kural ise; Kars’ın Ani ören Yeri’ni tutanda Kars’ın merkezinde bulunan Kars Kalesi, Rus, Ermeni yapıları gezip görülmesi gerekir.’Dedi.

Kar’s Otel’in yöresel kahvaltısını da beğendiklerini ifade eden ünlü çift, Kadir İnanır’ın kaleminden Kar’s Otel’in anı defterine Akrostiş yazı ile memnuniyetlerini ve tekrar gelmek istediklerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.