1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkas Üniversitesi ile Zagrep Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Kafkas Üniversitesi ile Zagrep Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kafkas Üniversitesi ile Zagrep Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

​​​​​​​Avrupa üniversiteleri arasında önemli bir yere sahip olan Zagrep Üniversitesi ile Kafkas Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Öğrenci  ve  öğretim elemanı değişimi, ortak projeler ve bilimsel etkinlikler gibi birçok alanda işbirliğinin yer aldığı protokolün imza törenine: Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Cihan, Zagrep Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Pro. Dr. Marko Samardžija, Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Hacali Necefoğlu, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Erol Aydın, Embriyo Teknoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Yavuz Öztürkler, Zagrep Üniversitesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gordana Gregurić ve Prof.Dr. Nino Maćešić katılım sağladı.

Protokol imza töreninin ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, bu işbirliği protokolünün ileriye dönük olarak her iki veteriner fakültesi arasında bilimsel ve araştırma faaliyetleri açısından önemli bir adım olduğunu vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.