1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman’a Gözlükçü Geldi
Kağızman’a Gözlükçü Geldi

Kağızman’a Gözlükçü Geldi

Kağızman’a Göz Doktoru Atandı Gözlükçü Geldi

A+A-

Kağızman Devlet Hastanesi’ne bir göz doktoru atandı. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, Kağızman Devlet Hastanesi’ne, göz doktoru olarak atanan

Kağızman Devlet Hastanesi’ne bir göz doktoru atandı. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden,  Kağızman Devlet Hastanesi’ne, göz doktoru olarak atanan Op. Dr. Hale Çelik göreve başlayıp gözle ilgili hastalıkların tedavisine sürdürünce bu çalışmaların ardından ilçeye Erzurum’dan bir de gözlükçü geldi.

Şahindere Mahallesi İmam Hasan Acara Caddesinde Gözlükçü Dükkanı açan Onay Optik sahibi Kemal Onaylı şöyle konuştu: Ben Ekim 2011 tarihinden itibaren Kağızman’dayım. Erzurumluyum. Erzurum’da bir mağazamız var. Onay Optik isimli. Bu mağazamızın bir şubesini de Kağızman’da açtık. Kağızman benim çok hoşuma gitti. Erzurum’un da bir çok ilçesi var. Ama Kağızman gibi bir ilçe görmedim. Bir meyve bahçesi olan Kağızman havasıyla, insanıyla güzelliği ile beni büyüledi.

Kağızman’da hizmet vermeye başladığım için çok mutluyum. Hasan Acara Caddesindeki 2 nolu işyerimizde halka gözlük hususunda hizmet vermeye devam edeceğim. Kağızman’da önceden hiç gözlükçü açılmamıştı. Göz doktoru da yoktu. Ama biz bu iki boşluğu doldurmuş olduk.

Her türlü gözlüğümüz mevcuttur. Vatandaşın artık Kars’a Erzurum’a göz muayanesi ve gözlük için gitmesine gerek kalmadı, diye konuştu.

İsmail Küpeli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.