1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızmanspor seriye devam ediyor
Kağızmanspor seriye devam ediyor

Kağızmanspor seriye devam ediyor

Kars Kağızmanspor, Bölgesel Amatör Bal Ligi, 1 inci Grup, 10’uncu hafta deplasman maçında, Ardahan temsilcisi Göle Belediyesporu 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

A+A-

Ardahan 80. Yıl Cumhuriyet Stadında oynanan karşılaşma ev sahibi takım lehine yoğun taraftar baskısı altında başladı. Her iki takımında 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmanın ilk 20 dakikası, orta saha mücadelesi halinde geçti. 25’inci dakikada, ev sahibi Göle Belediyespor, Faruk Ağral’ın attığı Golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında, gole giden rakibini düşürerek, takımının mutlak bir golü yemesini engelleyen Kağızmanspor kalecisi Tayfun Kuyumcu, kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. İlk yarı ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya 10 kişi başlayan Kağızmanspor, oyunda dengeyi kurdu ve 53’üncü dakikada, son haftaların formda olan oyuncusu Melik’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. 76. dakikada Yakup’un penaltıdan attığı golle öne geçen temsilcimiz, maçın sonuna kadar bu skoru koruyarak, 1-0 yenik duruma düştüğü maçtan 2-1 galip çıkmasını bildi ve galibiyet serisine devam etti.

Maç sonunda KHA muhabirine konuşan Teknik Direktör Engin Alkış, “Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz. 45. Dakikada kırmızı kart görme pahasına golü engelleyen Kalecimiz Tayfun Kuyumcu, Galibiyetimizde önemli rol oynadı. O golü yesek 2-0 geriye düşecektik ve toparlanmamız çok zor olacaktı. O yüzden yerinde görülen bir kart olarak değerlendiriyorum.” dedi

Kağızmanspor ikinci başkanı Canip Korkmaz ise, “Çok iyi bir ekip kurduk. Takımımız çok iyi çalışıyor. Kazandığımız maçlarla bu çalışmalarımızın meyvelerini aldığımıza inanıyorum. Bu sezon 3. Lige kesinlikle gitmek istiyoruz. Yönetim ve futbolcularımızla bunu başaracak güçteyiz. Tüm Kağızman Halkını, takımlarına destek vermeye davet ediyorum. Futbolcularımızı canı gönülden tek tek kutluyorum. Özverili çalışmalarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ATKI, BERE VE FİLEMALAR SATIŞA SUNULDU

Kağızman Spor’un, kışlık Atkı, Bere, Filema ve Araba Bayrakları, Satışa sunuldu. İkinci Başkan Canip Korkmaz’ın dükkanında satılan ürünlerin fiyatları ise şöyle:

Atkı: 15 TL

Bere: 10 TL

Filema: 10 TL

Araba Bayrakları: 10 TL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.