1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI-BİR’den konferans
KAI-BİR’den konferans

KAI-BİR’den konferans

KAI-BİR’den “Ergenlerde Davranış Bozuklukları” konferansı...

A+A-

Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu (KAI-BİR), İzzet Baysal Üniversitesi’nden akademisyen ve konusunda uzman bilim adamlarının katılımıyla 16-17 Haziran tarihlerinde Kars’ın Sarıkamış ve Selim İlçelerinde‚ “Ergenlerde Davranış Bozuklukları” konulu konferans düzenliyor.

16 Haziran Perşembe günü saat: 10.00’da Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu, saat: 14.00’de de Selim Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda konferansa, Selim ve Sarıkamış İlçelerinde bulunan ilgili kurum ve kuruluşlar ile STK’lar da davet edildi.

Özellikle gençleri ve aileleri de kapsayacak şekilde her kesime hitap edecek geniş katılımlı bir konferans olacağı belirtilirken, KAI-BİR Platformu tarafından düzenlenecek olan konferansın verimli geçmesi bekliyor.

KAI-BİR’den yapılan açıklamada, “Kaymakamlıklarımız himayelerinde gerçekleştireceğimiz, son derece önemli ve faydalı olacağına inandığımız söz konusu etkinliğimizde en büyük ilçemiz olan Sarıkamış ve Selim de son yıllarda özellikle genç kız çocukların intiharı konusunda aileleri ve gençleri bilinçlendirilme amaçlı bu programı düzenliyoruz” denildi.

KAI-BİR Platformu Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Genel Başkan Sebahattin Şengül de, “Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu (KAI-BİR), bu üç il kökenli olup Ankara’da yaşayan 360 bin hemşerimiz arasında sosyal, kültürel ve ekonomik dayanışmayı sağlamak üzere kurulmuştur. Platform, bu üç ilimizin sosyo-ekonomik meseleleri konusunda sergi, söyleşi, panel, konferans, sempozyum vb. etkinliklerin yanısıra, bölgemizin sorunlarına dikkat çekmek, gündemde tutmak, ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlar nezdinde çözümü için girişimde bulunmak üzere, her düzeyde çalışmalarını sürdürmektedir.” dedi.

PROGRAM:

Açılış ve protokol konuşmaları

KONFERANS: “Ergenlerde Davranış Bozuklukları”

Konuşmacılar: Doç. Dr. Mithat Durak ve eşi Doç Dr. Emre Şenol Durak

GÜN: 16 Haziran 2011 Perşembe

YER: Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu (Saat: 10.00)

           Selim Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu         (Saat : 14.00)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.