1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karadeniz iftar yemeği verdi
Karadeniz iftar yemeği verdi

Karadeniz iftar yemeği verdi

Kağızman ak parti ilçe başkanı Mehmet Karadeniz tarafından Kağızman Belediye Düğün Salonunda iftar yemeği verildi.

A+A-

Yemeğe AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Ak Parti Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, AK Parti il daimi encümenleri Mehmet Demir, Şahmail Öztürk, ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Kağızman’da herkesimden vatandaşın yoğun katılımının oldu iftar yemeği oldukça samimi ortam içersinde geçti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Ak parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç böyle bir kalabalık oluşturan ve kendilerini yalnız bırakmayan bütün Kağızmanlılara teşekkür ettiler.

Yemeğin ardından vatandaşlarla Kağızman Belediye çay bahçesinde  çay içip sohbet eden Ak parti Kars milletvekili Ahmet arslan ve yunus kılıç Kağızman’ın insanın oldukça sıcakkanlı olduğunu ilçeye her gelişlerinde kendilerini yoğun bir kalabalıkla karşılamalarından oldukça memnun olduklarını belirttiler çay sohbetinden sonra Ak parti heyeti Kağızman da vefat eden Berber Hüseyin Aylar’ın taziye çadırına uğrayıp taziyede bulunduktan sonra Kars’a hareket ettiler.

AK Parti Kağızman ilçe başkanı Mehmet Karadeniz düzenlenen iftar yemeğine Kağızman‘ın her kemsinden katılan ve kendilerini yanlız bırakmayan bütün Kağızmanlılara teşekkür etiklerini belirti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.