1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi
“Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi

“Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi kapsamında Hamamlı Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

A+A-

Hamamlı köyü ilköğretim okulu ziyaretine, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Güllü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Demir, Polis Merkezi Amiri Cem Boçkay, Başkomiser Aynur Saraç ile emniyet personeli katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Güllü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Hamamlı Köyü İlköğretim Okulu’nun kardeş okul olması nedeniyle öğrencileri ziyaret ederek kırtasiye malzemesi, kaynak kitap ve sınıflarda kullanılacak sağlık malzemesi yardımında bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Güllü, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere çok okumalarını çok çalışmalarını ve bu konuda her zaman yardıma hazır olduklarını belirterek, “Bizler sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu ülkenin size ihtiyacı var” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Demir ise, “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi kapsamında etkili çalışmalar yapıldığına dikkat çekti. Demir, bu uygulamayla kurumlar arasında köprü oluşturduklarını ifade ederek, “Bu köprü vesilesiyle de öğrencilerimiz hem rehberlik görmüş oluyorlar, hem de mesleki çalışmalarda kendilerine meslek edinme bilgilerini alıyorlar. Örneğin bugün gelen polis arkadaşlarımız kendi meslekleri konusunda da öğrencilerimizi bilgilendirdiler, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.