1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kardeş Okul ziyareti...
Kardeş Okul ziyareti...

Kardeş Okul ziyareti...

Arpaçay Meydancık Köyü İlköğretim Okulu’na Kardeş Okul ziyareti...

A+A-

Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, “Kardeş Okullar Projesi” kapsamında Arpaçay Meydancık Köyü Şehit Alican Gökçay İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencileri, Kardeş Okulları olan Şehit Alican Gökçay İlköğretim Okulu öğrencilerine çok fonksiyonlu yazıcı, defter, kalem, futbol topu gibi çeşitli hediyeler verdiler.

Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu müdür yardımcısı Nevin İspirlioğlu, yarınlarımız olan çocuklarımız için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi.

Şehit Alican Gökçay İlköğretim Okulu bahçesinde çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler birbirleriyle kaynaşmanın kardeş olmanın heyecanını yaşadılar.

Ardından Arpaçay 3 Kasım YİBO’ya geçen Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencileri, burada da öğrenci arkadaşlarıyla tanıştılar. 3 Kasım YİBO Müdür Başyardımcısı Alibey Ateş, kendilerini ziyaret eden öğrenci grubuna okuduğu Sakarya şiiri ile öğrencileri coşturdu. Daha sonra Çıldır Gölü’ne düzenlenen gezinin ardından Özel Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Erzurum’a döndüler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.