1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karı koca başlarından vurulmuş
Karı koca başlarından vurulmuş

Karı koca başlarından vurulmuş

Karı koca başlarından vurulmuş halde bulundu...

A+A-

Kars’ın 30 Ekim Mahallesi TOKİ Konutlarında yaşanan cinayet olayında karı koca başlarından vurulmuş halde bulundu.

Olay bu sabah saat 10.00’da 30 Ekim Mahallesi TOKİ Konutlarında meydana geldi. İddiaya göre TOKİ Konutlarında, 1’nci katta oturan dolmuş şoförü Öztürk Aras ile eşi Semra Aras çiftinin bir buçuk yaşındaki çocukları Talip’in uzun süre ağlamasıyla komşuları durumdan şüphelendi. Kapıyı çalan komşuları açan, olmayınca polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin de uzun uğraşları sonuç vermeyince, çilingir çağrıldı. Çilingirle evin kapısı açılınca, Semra ve Öztürk Aras çiftinin cansız bedenleriyle karşılaşıldı. Olay yerine çağrılan savcının incelemesinin ardından evden çıkarılan cesetler cenaze aracıyla morga kaldırıldı.

Olayın duyulmasının ardından çiftin yakınları olayın yaşandığı konut önüne geldiler. Sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı.

Yakınlarının göz yaşarlı içerisinde cesetleri binadan çıkarılan çiftin gece bir düğüne gittikleri ve döndüklerinde aralarında tartışma çıktığı, tartışma sonucu Öztürk Aras’ın önce karısı Semra’yı başından vurduğu, sonrada kafasına sıktığı tek kurşunla intihar ettiği iddia edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.