1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği'nden anlamlı buluşma
Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği'nden anlamlı buluşma

Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği'nden anlamlı buluşma

Merkezi Ankara’da bulunan ve Genel Başkanlığını Yavuz Eğer’in yaptığı Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği Derneği geleneksel iftar yemeği düzenledi.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

Düzenlenen iftar programı, Ünal Özdemir’in yaptığı Kur’an Tilaveti ve Ezan okumasıyla başladı.

Programda, Hazal Azarbeycan Halk Dansları Topluluğu gösterisi büyük beğeni topladı.

Sunuculuğunu KAI Serhatlılar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güney’in yaptığı programda açılış konuşmasını KAI Serhatlılar Birliği Genel Başkanı Yavuz Eğer yaptı.

Başkan Yavuz Eğer, konuşmasında,birlik ve beraberlik mesajları vererek,  “Bundan sonraki süreçte artık Karslıyım, Ardahanlıyım, Iğdırlıyım demekten ziyade biz Serhatlıyız dememiz gerekiyor” dedi.
Eğer, “Çünkü, Karapapak, Kürt, Yerli, Azeri ve Türkmen yerine Serhatlıyız dememiz daha doğru olacak ve bundan sonra da Ankara başta olmak üzere, Türkiye’nin her yerinde Serhatlılar lobisini iyi oluşturmamız gerekiyor” diye konuştu.

Programda, Serhatlılar Birliğine vermiş olduğu hizmet ve desteklerden dolayı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye, Serhatlılar Beyi Hizmet Nişanı madalyası,Teşekkür Belgesi ve Kaftanı, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı Prof. Yunus Kılıç, Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi ve Kars Dernekler Federasyonu Başkanı Alaattin Özsever tarafından takdim edildi.

Başkan Murat Köse, “Serhatlıların hizmetinde olmak, onların rızasını kazanmak büyük bir mutluluktur” dedi.
Serhatlılar Birliğinin almış olduğu kararla ilk defa Serhatlılar Beyi olarak seçilen Murat Köse davetliler tarafından tebrik edildi.

Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği Derneği Genel Başkanı Yavuz Eger, katkılarından dolayı teşekkür ederek, yayımladığı mesajı şöyle: Ramazan Şenlik Gecesini onurlandıran, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Metin beye, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Nagehan Acar Akbaba’ya, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve Yönetimine, MHP Mamak İlçe Başkanı Avukat Mustafa Eesen ve Yönetimine, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Ali Molla Çetin’e, Mamak ve Keçiören Belediyesi Meclis Üyelerine, Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Yönetimine, Selim Boyalı Köyü Dernek Başkanı Rıza Aydın, KAI Platformu Başkanı Sebahattin Şengül’e, KAI Sincan Dernek Başkanı  Arif Kartal, Arpaçay Dernek Başkanı Orhan İlgar, Kars Karahamza Köyü Dernek Başkanı Muhammed Ekinci, Kars Merkez Dikme Köyü Dernek Başkanı Aslan Öztürkler, Göle Yeniköy Dernek Başkanı İmdat Askeroğluna, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, Hüseyin Kızılateş Göle Dernek Başkanına,

Enver Erdaş Samandöken Köyü Dernek Başkanına,
Volkan Bingöl Durançam Köyü Dernek Başkanına
Ayhan Akgün Çıldır Dernek Başkanına,
Şemsettin Korkmaz Hoştülbent Köyü Dernek Başkanına,
Ali Rıza Taşkıran İncedere-Güneşgören-Koyunpınar Köyü Dernek Başkanına,
Erdal Akgün Ovapınar Köyü Dernek Başkanına,
İsa Karaa Yiğitkonağı Köyü Dernek Başkanına,
Betül Tavus Güngör Ardahan Dernekler Federasyonu Kadın kolları Başkanına,
Gürsoy Canpolat Ardahan Dernekler Federasyonu Gençlik Başkanına, Kars Akyaka İncedere Köyü Dernek Başkanı Hüsnü Kılıvar, Kars Dernekler Federasyonu Başkanı Alaattin Özsevere,
Timur Kocabey Sarıkamış Başköy Dernek Başkanına,
Emrullah Boğazlı Sarıkamış Yenigazi Köy Dernek Başkanına,
Fahrettin Yıldız Sarıkamış Gecikmez Köyü Dernek Başkanına,
Tahsin Aymergen Kars Merkez Çerme Köyü Dernek Başkanına,
KAI Federasyon Başkan Vekili Yener Acay, Sarıkamış Micingert Dernek Başkanı Selami Sağlık, AKI Der Kadınlar Meclisi Başkanı Canan Avşar Uzun ve Kadınlar Yönetimine, Serhatlılar Birliğimizin Danışma Kurulu Başkanı Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Sadegül Altun Akbab, Birliğimizin içerisinde yer alan Dernek Başkanlarımıza, İl Hemşehri Derneklerimizin Başkanları Durak Düz, Ercan Aksu, Osman Emir, Bayram Yıldırım, İlhan Ökmen, Osman Turgut, Ahi Evren Dernek Başkanı Yunus Çelik, Pir Sultan Abdal Dernek Başkanımıza, ATO Emlak Komite Başkanı Kenan Bayram ve Yönetimine, Okul Müdürlerne, Etimesgut, Mamak ve Çankaya Muhtarlarımıza, Halk Dansları Yöneticisi Gülçehre Sangu ve ekibine, Türkü Der. Türk Halk Müziği Koromuzun Şefi Orhan Gazi Yılmaz ve tüm sanatçı ekibine, Milletvekilimiz olan Zeki Karabayır ve  Bakanımızın Abisi Hüseyin Arslan ağabeylerimize, Güzide bir Topluluktan oluşan Serhatlılar Birliğimizin Yönetim, Denetim, Onur ve Danışma Kurlumuzun kıymetli yöneticilerine,
Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıma, Güzel bir mekanda katılımları ile Gecemize Renk katan Bay ve Bayan hemşehrilerimize, Bakanımız Ahmet Arslan, Komisyon Başkanımız Prof.Dr. Yunus Kılıç, Milletvekillerimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımız Naif Alibeyoğlu’na, Kars Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Çetin Nazik, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Koordinatörü Ahmet Recep Tekcan, Serhatlılar Beyimiz Murat Köse Belediye Başkanımıza, Belediye görevlilerine, Emeği geçen herkese tek tek teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Allah Birlik ve beraberliğimizi her daim yüce eylesin. Ramazan Şenlik Gecemiz, 750 kişilik bir katılımın huzurunda gerçekleşen Türk Halk Müziği Koromuz ve Halk Dansları Topluluğunun sunumu ile son bulmuştur. Sağ olun, var olun. Bu vesileyle önümüzdeki Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”

a1-064.jpga2-058.jpga3-050.jpga4-023.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.