1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Azerbaycan Derneği'nden Kutlama
Kars Azerbaycan Derneğinden Kutlama

Kars Azerbaycan Derneği'nden Kutlama

Almanya’nın Duselldorf şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin yarı finalde elendiği 56. Eurovision Şarkı Yarışmasında Azerbaycan’ın birinci olması ; Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni sevince boğdu.

A+A-

Eldar Gasimov ve Nigar Jamal ikilisinin seslendirdikleri “Running Scared” isimli şarkı ile birinciliği kutlayan Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri, bu birincilik tüm Türk dünyasının birinciliğidir, dediler.

Azerbaycan’ın, Eurovision 2011 birincisi olduktan sonra sahneye Türk Bayrağı ile çıkmasından büyük memnuniyet duyduklarını ve mutluluklarının iki kat arttığını ifade eden, Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri sözlerini şöyle sürdürdüler :  “Tüm oylama boyunca bir an olsun Türk bayrağını elinden bırakmayan, yarışmayı kazandığı belli olduğunda da elinde bayrağımızla sahneye çıkıp coşkusunu paylaşan Azerbaycanlı şarkıcılar, mutluluğumuzu kat kat artırmışlardır. 221 puan alarak Eurovision 2011 birincisi olan dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ı tekrik ediyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.