1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Bedestenine çirkin saldırı
Kars Bedestenine çirkin saldırı

Kars Bedestenine çirkin saldırı

Kars Valiliğince “Kars Vadisi Projesi” kapsamında yapılan ve kentin yeni cazibe merkezi haline gelen Bedesten’e çirkin saldırı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars’ta, tarihi, turistik varlıkların yoğun olduğu Kaleiçi bölgesinde yöresel gıda, hediyelik eşya ve turistik ürünlerin satıldığı geleneksel Türk mimarisine uygun inşa edilen Bedesten geçtiğimiz yıl hizmete açıldı.

Proje kapsamında Kars Çayının etrafına güvenlik amacıyla yapılan bariyerlerin önünde belli aralıklarla yapılan aydınlatma direkleri henüz kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çirkin saldırıya uğradı. Vidası sökülerek ampullerinin içerisinden çıkartıldığı çok sayıda aydınlatma direkleri akşam saatlerinde de tehlike oluşturuyor.

Aydınlatma direklerine yapılan çirkin saldırıyı kınayan vatandaşlar, “Buraya yapılan hizmetin bedeli olamaz. Bizlerin rahat nefes alacağı bir mekana yapılan bu saldırıyı kınıyor, faillerinin biran önce bulunarak cezalandırılmasını istiyoruz.” dediler.

kars-bedestenine-cirkin-saldiri-1.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-2.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-3.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-4.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-5.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-6.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-7.jpgkars-bedestenine-cirkin-saldiri-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.