1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Çayı yürüyüş yolu temizlenmeyi bekliyor
Kars Çayı yürüyüş yolu temizlenmeyi bekliyor

Kars Çayı yürüyüş yolu temizlenmeyi bekliyor

​​​​​​​Kars Kalesi Bedesten Meydanı karşısında bulunan ve iki tarihi demir köprü arasında yer alan, Kars Çayı yürüyüş yolu temizlenmeyi bekliyor.

A+A-

Yaklaşık yüz metre uzunluğundaki yol, bitki örtüsü, kuruyan ağaçlar ve çöplerle kötü bir görüntünün oluşmasına sebebiyet veriyor.

Fotoğraf sanatçıları ve turistler Kars Kalesi’ni fotoğraflamak için geldikleri tarihi Demir Köprü de bu çirkin manzara ile karşılaştılar.

Fotoğraf sanatçıları, Demir Köprü’den Kars Kalesi’ni fotoğraflarken, gündüz

saatlerinde bilinmeyen madde kullanan şahısları da görüntülediler.

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, çalılıklar arasında sürekli kimliği belirsiz şahısların bulunduğu ifade edildi.

Ayrıca korkulukların olmaması sebebi ile de Kars Çayı’na kedi ve köpeklerin düşerek, uzun saatler kurtarılmayı beklediği, kurtarılamayınca da hayvanların can verdiği ifade edilirken, oluşan kötü konunun da hayvan cesetlerinden kaynaklandığı belirtildi.

20 metre boyunca rüsubat oluştuğu, Kars DSİ 24. Bölge Müdürlüğü’nden oluşan rüsubatın temizlenmesini isteyen vatandaşlar, bu küçük alanın temizlenmesi için Kars DSİ 24. Bölge Müdürlüğü ve Kars Belediyesi’nden konuya duyarlılık göstermesini talep ettiler.

a222222.jpga444444.jpga33333333.jpg

ssssddffdgf.jpg

a1dasda.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.