1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İl Jandarma Komutanlığı Yabani Hayvanları Unutmadı
Kars İl Jandarma Komutanlığı Yabani Hayvanları Unutmadı

Kars İl Jandarma Komutanlığı Yabani Hayvanları Unutmadı

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Jandarma Komando Arama Kurtarma Timleri ekipleri yabani hayvanlar için doğaya yem bıraktı, yasadışı avlanan şahsı yakaladı.

A+A-

Kars Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle : “Sorumluluk alanımızda devam eden şiddetli soğuk ve ağır kış mevsimi sebebiyle, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Jandarma Komando Arama Kurtarma Timleri tarafından Sarıkamış İlçesi mülki sınırları içerisinde yaban hayvanlarının aç kalmaması maksadıyla doğal ortamlarında yemleme faaliyeti icra edilmiştir.

İcra edilen faaliyet esnasında H.T. isimli şahsın usulsüz avlandığı tespit edilmiş, şahıs hakkında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu gereği tutanak tanzim edilerek, tüfeği ile birlikte Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiş olup, şahsa yasal işlem yapılmıştır.

Kars İl Jandarma Komutanlığınca doğal hayatın ve yaban hayvanlarının korunması amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet verilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.