1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars "Medya, kültür, sanat ve turizm buluşmaları"na ev sahipliği yapacak
Kars "Medya, kültür, sanat ve turizm buluşmaları"na ev sahipliği yapacak

Kars "Medya, kültür, sanat ve turizm buluşmaları"na ev sahipliği yapacak

​​​​​​​Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği tarafından “Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Programı” bu yıl Kars’ta düzenlenecek.

A+A-

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl 5. si düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” 27-28 Haziran 2024 tarihinde Kars’ta gerçekleştirilecektir, dedi.

KÜLTÜR SANAT MUHABİRLERİ DERNEĞİ HAKKINDA

Yaygın ve Yerel Medyada görev yapan Kültür Sanat gazetecilerini tek çatı altında toplamak üzere 2013 yılında Ankara merkezli kurulan derneğimiz alanında uzmanlaşmış Kültür sanat muhabirleriyle yüzlerce etkinliğe imza atmış ve Kültür sanat muhabirliğinin sunduğu katkı kadar Ülkemizin Tarihi ve Kültürel değerlerinin tanınarak Kültür turizminin hareketlenmesinde önemli bir rol oynamıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği projeler sayesinde bugüne kadar Kültür Sanat Muhabirleri derneği çatısı altında bulunan 500’ü aşkın gazeteci 50’ye yakın ilimizi ziyaret ederek o illerin tarihi ve kültürel değerlerinin kamuoyunda farkındalık oluşturulmasına vesile olmuştur.

2017 yılında başlatılan projeler sayesinde Kültür sanat muhabirleri vasıtasıyla kültürel etkileşimin arttırılması sağlanmıştır.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneğinin 2024 yılında gerçekleştireceği Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Kapsamında Kars ilimizin ardından Ardahan’da gerçekleştirilecek etkinlikler 12-14 Temmuz tarihinde Tokat ilimizle son bulacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.