1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Taş göreve başladı
Kars Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Taş göreve başladı

Kars Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Taş göreve başladı

Kars Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Taş göreve başladı.

A+A-

Bilal Taş hakkında :

01.03.1972 tarihinde Artvin ili Yusufeli ilçesi Yüncüler Köyü’nde doğdu. Sırasıyla Yüncüler Köyü İlkokulu, Alanbaşı Ortaokulu ve Yusufeli Lisesini bitirdikten sonra İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 28/05/2013 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesinde (İşletme ABD) yüksek lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. 1996-1997 yıllarında askerlik görevini Artvin 211. Hudut Alay Komutanlığında Asteğmen olarak tamamladı. 20.10.1998-04.10.2002 tarihleri arasında Ağrı Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünde memur olarak görev yaptı. 18.10.2002-31.08.2006 tarihleri arasında Dilucu Gümrük Müdürlüğünde Gümrük Memuru olarak görev yaptıktan sonra Bursa Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne tayin oldu. 2006-2014 yılları arasında sırasıyla Bursa Gümrük Müdürlüğü, Mudanya Gümrük Müdürlüğü ve Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünde Şef Görevlisi olarak çalıştı ve görevde yükselme neticesinde 18/06/2013 tarihinde Tasfiye İşletme Şefliğini kazanarak Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünde Tasfiye İşletme Şefi olarak görev yaptı. 03/11/2014 tarihinde Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Uzman olarak atandı. Artvin İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünde Uzman ve Muhasebe Yetkilisi olarak görev yaptıktan sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 23/08/2016 tarihli Olur’ları ile Artvin Ticaret İl Müdürlüğüne vekaleten atandı.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünce düzenlenen eğitim neticesinde ‘Eğitmen Sertifikası’alarak 1999-2001 yıllarında Ağrı Defterdarlığı ve İlçe Malmüdürlüklerinin say2000i Web Tabanlı Saymanlık Otomasyon Projesi ile otomasyona geçişini sağladı.

Bursa Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğünde (Mülga) Bağlayıcı Tarife Bilgisi verilmesi altyapısının oluşturulması ve devreye alınmasında görev aldı.

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Transit Şube Müdürlüğünün kurulması ve NCTS (New Computerized Transit System-Ortak Transit Sistemi) nin devreye alınmasında etkin görev aldı.

İçişleri Bakanlığında Harcama Modülü Eğitimi Seminerine katılarak Artvin İl Özel İdaresinde Harcama Modülünün devreye alınmasında görev aldı.

Orta derecede İngilizce bilen Bilal Taş evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.