1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Polat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Kars Valisi Polat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Kars Valisi Polat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Kars Valisi Ziya Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Kars Valisi Ziya Polat'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesaj şöyle:

"Tarihi nice zaferlerle dolu Aziz Milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 102’nci yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle sonuçlanan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi; Aziz Milletimizin en zor şartlarda yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının ve geleceğine sahip çıkışının sembolü olmuştur.

Milletimiz bu zaferle, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar hür ve bağımsız var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı bu kutlu mücadele aynı zamanda; Ülkemizin bağımsız, çağdaş ve saygın bir devlet olmasının yolunu da açmıştır.

Bugün bizlere düşen; kazanılan bu varoluş mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik-beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmak ve vatanımıza kastetme cüretini gösterebilecek düşmanlarına karşı sonuna kadar mücadele etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Karslı hemşehrilerimin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. "

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.