1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Türker Öksüz’ün yeni yıl mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz’ün yeni yıl mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz’ün yeni yıl mesajı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün yeni yıl mesajı şöyle :

"İlimiz, ülkemiz ve dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi ve ilimizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını ve doğal afetler gibi olumsuzluklar nedeniyle çeşitli zorluklarla geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakıp, yepyeni umutlarla, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

2021 yılında ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde Covid-19 salgını başta olmak üzere, orman yangını, fırtına, sel, deprem gibi birçok doğal afetler yaşadık. Yaşanan felaketlerde dünya genelinde milyonlarca kişinin hayatı olumsuz etkilendi. Meydana gelebilecek doğal afetlere karşı gerekli tedbirleri almamız ve hazırlıklı olmamız büyük önem taşımakta ve bireysel olarak da hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.

2022 yılının, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü, devletimize bağlı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olmasını diliyorum. 2021 yılında yaşadığımız olumsuzlukların 2022 yılında yaşanmamasını, sağlık, sosyal ve ekonomik yaşantımızı etkileyen ve büyük sorunlara yol açan Kovid-19 salgını ve benzeri türevlerinin bir an önce son bulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Yaşanan olumsuzluklara rağmen, 2022 yılı ve sonrasında ülkemizin kalkınma yolundaki çabalarını yeni başarılarla taçlandırdığımız, ülkemizin ve ilimizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl olacağından hiç şüphe duymamaktayız. Eşsiz güzelliklere sahip olan doğunun yükselen yıldızı Gazi Kars’ımızı 2022 yılında da birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye, eğitim, kültür, sanat, sanayi, sağlık, tarım ve turizm gibi birçok alanda daha yüksek hedeflere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir yıl olarak hedeflemekteyiz. En büyük gücümüz devletimiz, halkımız ve milli birlik-beraberliğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Karslı hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2022 yılının; Kars’ımız, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını, bereketli, huzurlu, mutluluk ve sağlık içinde geçmesini temenni ediyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.