1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı şöyle :

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Aziz Milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünü, ‘Türkiye Yüzyılı’na girişimizi birlik ve beraberlik içinde, coşkuyla kutlamanın haklı gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış, modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Aradan geçen 100 yılda demokrasi, eğitim, sağlık, bilim, sanayi, savunma, ulaştırma başta olmak üzere her alanda önemli mesafeler kat ederek, yaptığı dev atılımlar ile bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelen Türkiye’miz, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Her ferdimizle milletçe, devletimizin bekası, ülkemizin refahı için çalışmaya, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her alanda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerinin savunulmasına öncülük etmeye, mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin ise karşısında olmaya kararlıyız. Bunun için gerekli olan güce, yeterli akla, birikime sahibiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir. Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizlersiniz” sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, önünde uzanan aydınlık yolda Aziz Milletimizin azim ve kararlılığıyla durmaksızın ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyeti bizlere armağan eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.  Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı, Cumhuriyetimizin 100. yılını en içten dileklerimle kutluyorum.   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.