1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KARSİAD'tan Vali'ye Ziyaret
KARSİADtan Valiye Ziyaret

KARSİAD'tan Vali'ye Ziyaret

Kars Valisi Ahmet Kara, güçlerini birleştiren işadamlarının başarıya ulaşacağını, bu anlamda Karslı genç işadamlarında da bu birlikteliği görmekten mutlu olduğunu söyledi.

A+A-

Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD)'nin genç üyeleri Vali Ahmet Kara'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kara, "Bugün burada bizi ziyaret edenler, hem gençler, hem iş adamları. Dolayısıyla genç olmaları onların enerjilerinin tam dorukta olduğunu gösteriyor. Tabi önemli olan güçlerini birleştirmiş olmalarıdır. Ve bugün bir sivil toplum örgütü olarak bizi ziyaret ettiler. Burada iş adamlarımız ile Van depremini konuştuk. Onlar ne tür yardımlar yapabileceklerini sordu. Hem de Kars’ın geleceği ile ilgili ne yapabilirizi konuştuk. İşadamlarımıza başarılar diliyorum. Onların her biri bir işletmenin sahibi ve her biri sahalarında kendilerini kanıtlamış. Sonuç itibariyle memleketimizde iş yapan iş adamlarımız onlara ben başarılar diliyorum.” dedi.

Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Başkanı Sultan Murat Dereci ise Vali Kara'ya teşekkür ederek, Kars'ı daha iyi yerlere getirme adına üzerlerine düşüni her zaman yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.