1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kars’ın gerçek vekili benim"
Kars’ın gerçek vekili benim

"Kars’ın gerçek vekili benim"

AK Parti’nin Anarşist Ruhlu Milletvekili Aday Adayı Mithat Güçlü Karataş’tan ilginç açıklama..!

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Mithat Güçlü Karataş, 12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala asıl öne çıkarılması gerekenin Kars olduğunu söyleyerek, kendisini de bu anlamda Kars’ın gerçek vekili olarak gördüğünü ve bunu herkesin de göreceğini söyledi.

Karataş, Kafkas Haber Ajansı’na (KHA) yaptığı açıklamada, “MHP’li ateş yürekli gençleri, O sarkık bıyıklarıyla utanarak ve ezik bir tavırla gülümseyen CHP’li protest ama Atatürkçü yiğit insanları, ezik ve pişman Anaları, Genç ve üstün zekalı kızları, kimliklerini arayan Kürt kökenli vatandaşlarımız ve tüm Kars Halkının nazarında kimseye ve hiçbir teşkilat ve teşkilatçılığa boyun eğmeyen Anarşist Ruhlu Mithat Güçlü Karataş olarak onlara her konuda ve emrettikleri her an yanlarında hizmetkârı olan vekilleri olduğunu ner zaman göreceklerdir” dedi.

Karataş şunları söyledi: “Bazı guruplaşmalar içinde var olmak (teşkilatçılık) bana ters düşmüştür. Teşkilat içinde vasıflı üstün insanların arasında bile olsa bazıları kendisine yer edinmek için bazı kesimlere onlardanmış gibi göstermeye çalışmak peşindeler. Bu şekilcilik ve ticaret içinde var olanlar beni daima ürkütmüştür. Bu yüzden teşkilatçılığı sevmem. Yakında Kars Halkı Gerçek vekillerinin kim olduğunu daha iyi anlayacaktır. Anarşist Ruhlu Vekil Mithat Güçlü Karataş olarak belirli bir ırkı temsil eden değil, halkı temsil eden, onlar için çalışan, Rant için değil And için Vekillik yapan halkın vekili olduğumu görecekler”

İlk icraatı olarak seçimden hemen sonra bütün çocuklara her ilçe ve Kars merkeze birer oyun alanı yaptıracağını ve ardından noter tasdikli taahhütnamesinde belirttiği tüm sözleri tek tek yerine getireceğini de özellikle belirten Anarşist Ruhlu Milletvekili Aday Adayı Mithat Güçlü Karataş, “Her şey Kars, her şey analarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için. Kabına sığmayan, ezilmiş ve unutulmuş, Dogu’nun Kültür ve Turizm Başkenti Kars ve tüm Kars halkının gerçek vekili olduğumu biliyorum. Herkes bunu görecek de. Siyaset sadece mecliste yapılmaz” diye konuştu. ‏

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.