1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirsin"
Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirsin

Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirsin"

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen : Kutlu Doğum Haftası Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirsin"

A+A-

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Kutlu Doğum Haftası  nedeniyle yayınladığı mesajında, Kutlu Doğum Haftası’nın Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Tüzen, mübarek gün ve gecelerin toplumsal dayanışma ruhunun pekişmesi için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Sevgi, merhamet, hoşgörü ve adalet timsali olan Peygamber Efendimizin hayat anlayışına bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

Tüzen, mesajında daha şu ifadelere yer verdi: “Son ve en mükemmel din olan İslamiyet, Hz. Muhammed (S.A.V.) tarafından geniş halk kitlelerine ulaştırılmış, tüm insanlığa kurtuluş ve necat yolunun açılmasına vesile olmuştur. Dünya üzerinde en büyük değişimi gerçekleştiren Hz. Muhammed, peygamber olarak sadece dinimiz İslam'ı insanlığın hizmetine sunmakla kalmamış; iyi bir aile reisi, iyi bir baba, iyi bir hukuk adamı, iyi bir yönetici olarak da bizlere örnek olmuştur. İnsanı insan yapan ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammed'in hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örneklik vardır.

Hz. Muhammed’in üstün şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya, getirdiği evrensel çağrısını anlamaya ve bütün bunların özünde barındırdığı dinamizmi çağımıza taşımaya olan ihtiyacı bir kez daha hissediyoruz. Kutlu Doğum Haftası'nın Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımaya vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm Karslılara ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.