1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılardan stantlara yoğun ilgi
Karslılardan stantlara yoğun ilgi

Karslılardan stantlara yoğun ilgi

Kars’ta Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında kamu ve kurumlar stant açtı, etkinlik vatandaşlar arasında ilgi gördü.

A+A-

Kars’ta, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde çeşitli kamu ve kurumları stant açtı.

Bedesten bölgesinde düzenlenen etkinlikte, Kars Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü, AFAD, halk eğitim merkezleri gibi kurumlar yürüttükleri faaliyetleri tanıttı.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, protokol üyeleri ve vatandaşların etkinliğe ilgisi büyük olurken, etkinlik gün boyu devam edecek.

karslilardan-stantlara-yogun-ilgi-1.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-2.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-3.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-4.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-5.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-6.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-7.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-8.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-9.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-10.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-11.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-12.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-13.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-14.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-15.jpgkarslilardan-stantlara-yogun-ilgi-16.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.