1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. KARSOD Başkanı ve Asya Otel Sahibi Özer’e Ziyaret
KARSOD Başkanı ve Asya Otel Sahibi Özer’e Ziyaret

KARSOD Başkanı ve Asya Otel Sahibi Özer’e Ziyaret

KARSOD Başkanı ve Asya Otel Sahibi Halit Özer’e Ziyaret...

A+A-

65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus KILIÇ ve  beraberinde ki heyet ile  Karsod Turizm Birliği Başkanı Halit ÖZER'in yeni açtığı oteli ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ardından uzun yıllardır Kars turizmine hizmet eden oldukça emekleri olan Özer’in Kars turizmine kazandırdığı otel için de kendilerine teşekkür etti.

Bakan Ahmet ARSLAN Doğu Ekspres Treni'nin de Kars turizmine oldukça katkısının olduğunu belirterek gelen konuklara; “ % 100 memnuniyet ile ilimizden ayrılmasını sağlamanız gerekiyor  ve bu çıtayı sürekli üst seviyede tutmanız ve de tutmamız lazım. Ve her daim Kars turizmin destekçisi ve de takipçisiyiz” dedi.

Kars Turizm Derneği Başkanı ve Asya Otel sahibi aynı zamanda  Turizm Acentesi sahibi de olan  Halit ÖZER ; “ Son günlerde ilimize gelen tren akşam 20:00 da Kars’ta olması gerekirken 22:00 da 23:00 da ve de daha da gecikmeler yaşanıyor. Tabi trenlerde gecikme oldukça haliyle OTEL-RESTORAN-TRANSFER FİRMALARI ve de en önemlisi yolcuların mağdur olduğunu dile getirdi.”

Sayın Bakanımız konuyla ilgi  hemen hızlı bir şekilde ilgili yerleri arayarak gerekli görüşmeleri yaptı. Ve bu durumu takip edeceklerini ve  bu mağdurluğu ortadan kaldıracağını söyleyerek Otel yatırımcılarına çalışanlarına tek tek teşekkür ederek  Otel den ayrıldı.

1-192.jpg2-183.jpg3-154.jpg4-096.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.