1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KARSOD İSO yolunda
KARSOD İSO yolunda

KARSOD İSO yolunda

Kars Oteller ve Turizmciler Derneği (KARSOD), İSO kalite eğitim belgesi almak için vizyon ve misyon toplantısı adı altında bir araya geldiler.

A+A-

Kar’s Otel’de yapılan toplantıya Birleşmiş Milletler (BM) İSO kalite eğitim belgesi hazırlama uzmanı Nurcan Talay, KARSOD Derneği Başkanı Halit Özer ve Karslı çok sayıda otelci ve işletmeci katıldı.

KARSOD Başkanı Halit Özer, “KARSOD olarak bütün turizm işletmeleriyle birlikte İSO-Kalite eğitimlerimizi tamamlayarak, yolumuza devam edeceğiz. Yapılan İSO-Kalite eğitimleri tamamlandığında turizmcilerin vizyonları ve misyonlarımız netleşecek ve daha iyi hizmet için yol alacağız” dedi.

Toplantıda Karslı turizmcilerle bir araya gelen Nurcan Talay, işletmecilere geleceğe dair düşüncelerini sorarak, başarılı bir turizmci olmanın yollarını anlattı. Talay, turizmcilerle fikir alışverişi de yaparak, başarıya ulaşmanın yollarını değerlendirdi.

Talay, “Bugün işlerinizi daha fazla nasıl geliştirebiliriz, nasıl daha ileriye taşıyabiliriz ve kurumsallaşabiliriz için buradayız. Bunun için araç olarak İSO’yu iyice tanıyarak yararlanacağız” diyerek kurumlaşmanın gelişim için önemine dikkat çekti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.