1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor için...
Karsspor için...

Karsspor için...

Karsspor için birleştiren çimento olmaya doğru...

A+A-

Karsspor’u tüm ilçelerde tanıtmak ve sevdirmek bu toprakların havasını alan suyunu içenlerin görevi olmalı.

Anadolu takımlarının tamamı yalnız bulundukları il merkezinde değil aynı zamanda tüm ilçelerinde, tüm köylerinde benimsenir,desteklenir, takip edilir.

Galibiyet de birlikte paylaşılır, mağlubiyet de birlikte paylaşılır.

Oysa Kars’ta bu iş biraz farklı işliyor.

Nasıl mı? Karsspor sadece il merkezinin futbol takımı gibi; ilçelerin Karsspordan, galibiyetlerden, mağlubiyetlerden hiçbir haberi yok.

Karsspor adeta merkeze sıkışıp kalmış Kulübün bütün yükü birkaç özverili iş adamında oysa bu nereye kadar daha böyle devam edecek.

Karsspor’un ilçelerde, beldelerde, köylerde hatta ve hatta bir tek Karslının bile nefes aldığı her yerde kendini hissettirmesi lazım.

Gençlere Karsspor sevgisini aşılamalı, takım olmanın birlik beraberlik içinde olmanın ruhu Karsspor sevgisiyle verilmelidir.

Gençler böylece hem spora daha fazla yönelir hem de bu sayede zararlı alışkanlıklardan uzak kalırlar.

Birlikte olmanın bir şehir olmanın bir şehrin ismini duyurmanın çimentosu Karsspor’u tanıtmak, sevdirmek, gençlere bu sevgiyi aktarmaktan geçer.

Artık istiyoruz ki Kars’ın her ilçesinde, her köyünde yeşil beyaz bayrak dalgalansın.

Kars şehir stadyumunda maçların tıklım tıklım taraftarla dolması, gençlerin üzerlerinde yeşil beyaz formalarla dolaşması, deplasmana giden taraftarın heyecanını tüm Karslıyım diyenlerin paylaşması gerek.

Burada görev öncelikle Karssporumuzun değerli Yönetim Kurulu üyelerine, Kars valiliğimize, Kars il Özel İdaresine, Yerel Yönetimlere ve Gençlik spor il müdürlüğüne düşmektedir.

Ya Karsspor sadece merkez takımı olarak kalacak ve kısa vadede Erzurumspor gibi tasfiye olacak.

Ya da Karslıların nefes aldığı her yere ulaşarak, karsın suyunu içen herkesin damarlarına işleyerek ebediyete kadar devam edecek.

Bunun için sorumluluk ve yetki sahibi herkesin Karsı seviyorum, Kars’a ve Karslılara hizmet etmeye talibim diyen herkesin ama herkesin elini taşın altına koyması dileği ile.

Biliyoruz ki biz ne kadar farklı etnik kimlikte olsak, ne kadar farklı düşüncelerde olsak, dünya görüşümüz ne kadar farklı olsa da Karsspor sevgisi bizi birbirimize bağlayan bir çimento olacaktır.

Bu harcın iyi yapılması Kars’ın geleceği için çok önemli.

Kafkas kartallarını uçuran bu kanatların tüm Karslıların desteği ile rüzgar alması dileği ile.

Zafer Şahin

KHA Digor Muhabiri

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.