1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Coşkusu
Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Coşkusu

Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Coşkusu

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü vesilesiyle “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” anma programı düzenlendi.

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Kars Valisi Ziya Polat, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez ve Belediye Başkanı Ötüken Senger tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Kars Şehitliği’nde, aziz şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı ve aziz Şehitlerimiz anısına ağaç dikildi.

Vali Ziya Polat, Milletvekili Adem Çalkın, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Belediye Başkanı Ötüken Senger ve protokol üyeleri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına düzenlenen resim ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Aziz şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına geçildi.

15 Temmuz Gazisi Fazıl Boztaş'ı ziyaret edildi. "Milletin Zaferi" temalı bisiklet turu düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Kafkas Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selçuk Ural tarafından "Türkiye'de Darbeler Tarihi" konulu konferans verildi.

a8-024.jpga7-039.jpga6-054.jpga5-067.jpga4-166.jpga3-271.jpga2-311.jpga1-353.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.