1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Aile Destek Merkezi Açıldı
Kars'ta Aile Destek Merkezi Açıldı

Kars'ta Aile Destek Merkezi Açıldı

Kars'ta ailelerin sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Aile Destek Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteği ile Kars Valiliği koordinesinde Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde oluşturulan Aile Destek Merkezi hizmete açıldı.

Merkezin açılış törenine ; Kars Valisi Ziya Polat, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kars Valisi Ziya Polat ; “Aile Destek Merkezi, ailelerin karşılaştığı çeşitli zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olacak bir kaynak noktası olacak. Psikolojik danışmanlık, eğitim destekleri ve sosyal hizmetler ailelerimize hizmet sunacak” dedi.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ; “Üreten, emek veren, ahlaklı ve sanatkâr bir toplum geleceğini inşa eder. Bizim geçmişimiz, kültürümüz insan için çalışmayı amaç edinmiştir. Bizim de amacımız her zaman insanı yaşatmak olmalıdır. Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanlığımız "Aile Destek Merkezi" açılışını Kars Valimiz Sayın Ziya Polat ile birlikte dualarla gerçekleştirdik. Doğum günümde göstermiş oldukları incelik dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Aile Destek Merkezimizin Gazi Kars'ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

a2-331.jpga3-285.jpga5-070.jpga4-175.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.