1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta hareketli dakikalar
Kars’ta hareketli dakikalar

Kars’ta hareketli dakikalar

Kars’ta dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin kullanmış olduğu 76 plakalı özel araç polisi harekete geçirdi.

A+A-

Polisin dur ihtarına uymayan araç, polislerin üzerine yönelince sıkı kovalamaca yaşandı.

Kaçan aracın peşinde takibi sürdüren polis, yoğun kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinin iki metreye düşmesi ile araç gözden kayboldu. Araç takibini sürdüren ekipler aracın sanayi kavşağında takla attığını gördüler. Araca duyarlı bir şekilde yaklaşan polis, aracın yanında bulunan ve aracın sahibi olmadığını söyleyen bir kişiyi gözaltına aldı. Araçtaki diğer şahısların yoğun kar yağışından faydalanarak araziye kaçmış olabileceklerini düşünen polis, arazide arama başlattı. Kaçan şahıslar sanayi içerisinde ki bir şantiye yakınlarında görününce bu kez takip sanayide devam etti. Havanın karanlık olması ve yoğun kar yağışı nedeniyle kaçan şahısları yakalamak için bölgeye gece görüş özelliğine sahip termal cihazlara sahip özel hareket polisleri sevk edildi.

Konuyla ilgili Emniyetten yapılan açıklamada, “Dün saat 16.00 sıralarında, Paşaçayır Mahallesinde durumundan şüphelenilen hususi bir oto dur ikazlarına uymayarak kaçmış ve terk edilmiş halde bulunmuştur. Araçta yapılan aramada 14 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el konmuştur. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli 26 yaşında erkek şahıs yakalanmıştır. Olaya karışan firari şüpheli (1987-erkek) aranmakta olup, şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverilmiştir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.