1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta “Sanayide Kadın Eli” projesi tanıtım toplantısı yapıldı
Kars’ta “Sanayide Kadın Eli” projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Kars’ta “Sanayide Kadın Eli” projesi tanıtım toplantısı yapıldı

​​​​​​​Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası ile Kars Kadın Girişimciler Kurulu’nun yürütücüsü olduğu “Sanayide Kadın Eli” projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

A+A-

Kars Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya ; Kars Valisi Ziya Polat, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Aydoğdu, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müge Kaya, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, Kars Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Filiz Çalış, MÜSİAD Başkanı İsmail Gürsoy, bölge kadın girişimciler kurulları başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kadın girişimciler katıldı.

Vali Ziya Polat yaptığı değerlendirmede; çalışan, üreten ve istihdam sağlayarak ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan projelerin desteklenmeye devam edileceğini söyledi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Aydoğdu, MÜSİAD Kars Şube Başkanı İsmail Gürsoy ve TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müge Kaya da “Sanayide Kadın Eli” projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Program plaket takdimi ve soru cevaplar ile sona erdi.

d2-018.jpgd-069.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.