1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta tabela duyarsızlığı
Kars’ta tabela duyarsızlığı

Kars’ta tabela duyarsızlığı

Kars’ta Cumhuriyet Caddesi ve Subatan Yolu’nun kesiştiği kavşaktaki eskimiş ve pas tutmuş trafik levhalarının yenilenmesi istendi.

A+A-

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun da bulunduğu kavşak civarı tam bir keşmekeş. Sinyalizasyonlar çalışmadığı gibi öğrencilerin yola çıkabileceğini gösteren levha ise tamamen eskimiş ve pas tutmuş. Sadece okulun önünde “Dikkat kamyon çıkabilir” levhası bulunuyor.

Vatandaşlar; okulda eğitim gören 280 öğrencinin, kentin işlek caddelerin geçiş noktası olan bu kavşakta ne denli tehlike altında olduğu gerçeğinin unutulmamasını istediler.

Çocuklarda, “Sağımıza-solumuza bakıp öyle karşıdan karşıya geçiyoruz. Okul çıkışında birbirimizi itelemiyoruz. Merdivenlerden hızlı inmiyoruz. Fakat yola çıkınca korkuyoruz. Arabalar hızlı gelip geçiyorlar. Zaman zaman kaza tehlikesi atlatıyoruz. Uyarı tabelaları da pas tuttuğundan sürücüler fark edemiyorlar. Burada yeni ve daha birkaç tane daha levhanın olması gerekirdi. Hızlı adımlarla karşıdan karşıya geçiyoruz. Çünkü hızlı geçmezsek arabalar hızlı geldiği için kaza yaparız.” diyerek endişelerini dile getirdiler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.