1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'tan Kısa haberler...
Karstan Kısa haberler...

Kars'tan Kısa haberler...

Kars'tan Kısa haberler...

A+A-

HIRSIZI EV SAHİPLERİ YAKALADI

Kars’ta güpegündüz hırsızlık yapan bir kişi, ev sahiplerinin dikkati üzerine kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Merkez Mahallesi’nde 3 şüpheli bir ikamete girerek malzeme çalmaya kalkıştı. Ev sahiplerinin misafirlikten dönmeleri üzerine kaçan şüphelilerden birisi kıskıvrak yakalandı. Şüpheliyi yakalayan ev sahipleri hemen polisi arayarak durumu haberdar etti. Olay yerine gelen ekipler şüpheliyi gözaltına alırken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

TELEFON REHBERİNİZE SAHİP ÇIKIN

Kars’ta bir bayanının, iki arkadaşının telefon rehberini ele geçirerek kayıtlı kişileri rahatsız ettiğini söyleyerek polise başvurması dikkatleri bu yöne de çekti.

Edinilen bilgilere göre 19 yaşındaki firari şüpheli bayan, aynı evde kaldığı arkadaşları olan iki bayanın telefon rehberinden başka kimselere ait telefon numaralarını alıp bu numaraları aramak suretiyle rahatsız etti. Firari şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam eden emniyet güçleri vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

BU DA HAMUR MİKSER HIRSIZLIĞI

Kars’ta bir işyerine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir adet hamur mikseri çaldılar.

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz günlerde kent merkezi Atatürk Caddesi üzerinde bir işyerinde meydana geldi. Polis merkezine müracaatta bulunan 40 yaşındaki işyeri sahibi, eski sahibi olduğu Atatürk Caddesi üzerindeki bir işyerinden kendisine ait hamur mikserinin çalındığını söyledi. 32 yaşındaki şüpheli önceki gün yakalandı ve Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

Firari şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.

KARS’TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde beş ayrı işyerinde yapılan aramada çok sayıda kaçak sigara ve bunun yanında yasal olmayan hap, kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre 6 şüpheli erkek şahıs tarafından işletilen Şahindere Mahallesindeki 5 ayrı işyerinde, arama ve el koyma kararına istinaden eş zamanlı arama yapıldı. Yapılan aramada toplam bin 340 paket gümrük kaçağı sigara, yasal olmadığı değerlendirilen 154 adet hap, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet şarjör bulunarak el kondu.

Şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.