1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars'tayım Kars'ı Terketmeyeceğim
Karstayım Karsı Terketmeyeceğim

Kars'tayım Kars'ı Terketmeyeceğim

Karataş : "geleceği ve umutları ellerinden habersizce alınan çocuklar ve analar için Kars’tayım. Kars halkı bana vekalet verene kadar da yılmadan yola devam edeceğim..!"

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Mithat Güçlü Karataş, 2007 Temayül yoklamasındaki gibi bir seçim olmadığını belirterek, “Adaylar projelerini anlatamadı bile. Kimin nasıl bir vizyonu olduğunu bile anlayamadı Halk..!” diye konuştu.

Bugün Ankara’ya hareket öncesinde açıklama yapan Karataş, “Projelerinin başında güya Kars’a depolar Antrepolar yaparak Kars’ta ihracatı arttıracağı gibi komik fikirlerle Kars’ı yönetmeye talip olan daha kendi kabuklarından bile çıkamamış “Devletin Millet için var olduğunu bile bilmekten aciz kişiler Halkla hiç bağ kurmadan drekt delegeleri çembere alınarak bir şekilde (oy aldılar)” dedi. 

Vizyonu ve Noter Tastikli Taahhütname ve Sponsorlarıyla Uluslararası somut projeleriyle Halk ve medya tarafından da dikkatleri tek çeken aday olarak hemen il teşkilatçıları tarafından dışlandığını öne süren Karataş, “Önce afişlerim, pankartlarım ve broşürlerim ortadan kayboldu. Aday adayları teşkilat tanıtım yemeğine özellikle çağırılmadım. Temayül seçimlerinde ise barkovizyonda ne özgeçmişim ne de fotoğrafım konulmadı. Aday numaramı bile temayül günü zorla öğrendim...!” diye konuştu. 

Karataş şunları söyledi: “Kars gençliğine de ihtiyarlarına da üzülmüyorum…! Onlarında suçu yok çaresizler..! Ama çocuklarımız ve Analarımızın geleceğini bu kadar mı umursuyorlardı ben ona üzülüyorum..!

Ama bu iş daha bitmedi...! Yılmadan yoluma devam ederek çocuklarımız ve Analarımız için Kars Halkından vekalet alacağıma inanıyorum..! İşte şimdi Kars için her kapıyı gerekirse kırarak girip o hizmet yetkisini alacağımı göreceksiniz..!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.