1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Katılımevim ile Taksitle Araba Sahibi Olmak Hayal Değil
Katılımevim ile Taksitle Araba Sahibi Olmak Hayal Değil

Katılımevim ile Taksitle Araba Sahibi Olmak Hayal Değil

Araba, kişilerin ayağını yerden kesip dilediği yere rahatlıkla gitmek için kullandığı, ulaşım araçları arasında en çok tercih edilenlerden biridir.

A+A-

Katılımevim ile Taksitle Araba Sahibi Olmak Hayal Değil

Araba, kişilerin ayağını yerden kesip dilediği yere rahatlıkla gitmek için kullandığı, ulaşım araçları arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Özellikle kalabalık aileye sahip bireyler araba satın alarak toplu taşıma kullanmak yerine kendi aracıyla ulaşmak istediği yere rahatlıkla gitmekten yanadır. Arabalar keyfi kullanım dışında iş seyahatlerinde ve mesai saatleri içerisinde de çok fazla kullanılan bir taşıttır. Araba her ne kadar ulaşım amaçlı kullanılsa da günümüzde artık geleceğe yatırım yapmak düşüncesiyle de satın alınır.

Yaşam koşuşturması içerisinde araba alma ihtiyacı hissediyorsanız, Katılımevim’e başvurarak taksitle araba sahibi olabilirsiniz. Taksitle araba almak fikri ilk duyduğunuzda size şaşırtıcı gelse de bu yöntem birçok kişi tarafından tercih edilerek araba sahibi olmalarına imkan sağlamıştır. Katılımevim, kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına başlayıp bugün hala bu doğrultuda çalışmalarını dikkat ve özenle sürdürerek araba almak isteyen fakat nakit ödeme yapmak istemeyen kişilerin yanında yer alır.

Katılımevim, vatandaşların isteklerini dikkate alarak taksitle araç satın alma yöntemini geliştirerek sizlere sunar. Türkiye’nin hemen hemen her yerinden araç alabilir ve vade farkı ödemeden dilediğiniz araca sahip olabilirsiniz. Nakit ödeme yaparak araç satın almak sizin için zor bir seçenek ise siz de Katılımevim güvencesiyle dilediğiniz arabaya taksitle sahip olabilirsiniz.

Katılımevim bünyesinde taksite araba almak nedir, taksitle araç nasıl alınır inceleyelim.

Taksitle Araç Nasıl Alınır?

Basın yayın organlarından ‘taksitle araç al’ gibi reklam cümleleri duymuş olabilir ve bunun mümkün olmadığını düşünmüş olabilirsiniz. Katılımevim, sizlere her türlü güvenceyi sağlayarak taksitle araba satın almanızı kolaylaştırır ve araç sahibi olabilmeniz için size uygun imkanlar sunar. Siz de Katılımevim güvencesiyle marka veya model fark etmeden dilediğiniz arabaya taksit ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Katılımevim, kuruluşundan itibaren güven odaklı yaklaşımla sektör içerisinde varlığını emin adımlarla sürdürmeye devam eder. Kişilerin geleceğe yatırım yapması konusunda onları destekleyen finansman yöntemlerini kullanır. Katılımevim ile taksitle araç satın almak isteyen herkes açıklık ve şeffaflık ilkesi doğrultusunda bilgilendirilerek yatırım yapmaya yönlendirilir. Katılımevim her zaman müşterinin yanında olan bir tutum sergileyerek kişilerin geleceğe yatırım yapması konusunda onları destekleyen adımlar atarak bu süreçte yalnız olmadıklarını hissettirir.

Siz de taksit ödeyerek araç satın alıp geleceğe yatırım yapmak isterseniz 444 11 00 Katılımevim çağrı merkezini arayabilir veya size en yakın Katılımevim şubesini ziyaret ederek taksitle araba alma yöntemiyle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.