1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden Kars Şeker Fabrikası’na Teknik Gezi
KAÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden  Kars Şeker Fabrikası’na Teknik Gezi

KAÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden Kars Şeker Fabrikası’na Teknik Gezi

Kafkas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden Kars Şeker Fabrikası’na Teknik Gezi...

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Gıda Mühendisliği öğrencileri ilimizin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Kars Şeker Fabrikası’na Dr. Öğr.Üyesi Asya ÇETİNKAYA ve Dr.Öğr.Üyesi Güven GÜLBAZ tarafından  şeker üretimi aşamalarını yerinde görülmesi için teknik gezi düzenledi.

Gıda Mühendisliği 2-3 ve 4 sınıf öğrencilerine ilk olarak Fabrika İşletme Müdür Yrd. Vedat PARLAK ve Kimya Mühendisi Çağlayan Burak ÖZDEMİR tarafından “Fabrika Tanıtım Sunumu” yapıldı. Bu sunum sonrasında Kimya Mühendisi Çağlayan Burak ÖZDEMİR tarafından tüm şeker üretim üniteleri ile birlikte şeker üretimi ve Kontrol Laboratuvarların da yerinde teknik incelemeler yapıldı.

Öğrencilerimizin Özel gıdalar dersi konularından biri olan şeker üretimi hakkında verdikleri bilgilerden dolayı Fabrika İşletme Müdür Yrd. Vedat PARLAK ve Kimya Mühendisi Çağlayan Burak ÖZDEMİR’e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Yapılan teknik gezi sonrasında bu derece büyük çaplı bir endüstriyel tesis yerinde inceleme şansı bulan Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği öğrencileri memnuniyetlerini dile getirdi.

 

a3-093.jpga2-107.jpga1-115.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.