1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. KAÜ ve MHP soru-cevap toplantısında
KAÜ ve MHP soru-cevap toplantısında

KAÜ ve MHP soru-cevap toplantısında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları seçim bürosunda bir araya geldiği üniversiteli gençlerle ülke sorunları hakkında soru-cevap toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

Kars Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen toplantıya MHP Milletvekili Adayları Ümit Yılmazel, Harun Yenice, İrfan Tohçu, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, çok sayıda parti teşkilatı ve üniversiteli öğrenciler katıldı.

Milletvekili Adayları ile öğrenciler arasında oluşturulan soru-cevap platformunda öğrenciler ve adaylar yapılması gerekenleri değerlendirdiler. Öğrencilerin birebir yönelttiği soruları cevaplandıran MHP’li Adaylar öğrencilere de düşen görevleri hatırlatarak, herkesin üzerine düşenleri yapması gerektiğini vurguladılar.

Öğrencilerden gelen Kars ve Türkiye sorunlarını cevaplandıran Kars MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmazel, “Şuan burada olan arkadaşlarımızın çoğu Karslı değil fakat üzerlerine düşen görevi yerine getirmek adına buradalar. Bizler de üzerimize düşen görevleri sadece Karsla değil Türkiye sorunlarını ele alarak sırtlanıyoruz” dedi.

Toplantıda Kars MHP 3. sıra Milletvekili Adayı İrfan Topcu’ya gelen yönetim sistemi hakkındaki soruyu Topçu şöyle yanıtladı: “Bizim ülkemizde birileri tarafından birçok sorun yaratılıyor, kendimize gelmemizin zamanı geldi de geçiyor. Türk’ü yönetecek Türk bir zihniyet olmalıdır, 70 milyonda Türk gibi düşünen Türkiyeli bir vatandaş yok mudur sizce?”

Kafkas Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Harun Yenice ise şifre skandalının en çok yara alanları olan öğrencilere seslendi. Yenice “Şifre mağdurları olarak sizlere ve kardeşlerinize yapılan bu saygısızlığın karşılığını seçimlerde vermeniz gerekiyor” dedi. Harun Yenice idam yasasına da değinerek, “Biz geldiğimizde ülkeye yan gözle bakanlar için idam yasasını kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.