1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’de eğitim semineri
KAÜ’de eğitim semineri

KAÜ’de eğitim semineri

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bağlı okullardaki idarecilere ve öğretmenlere “Eğitim Semineri” verildi.

A+A-

KAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan, Halka Eğitim Merkezi Salonu’nda verilen ‘Eğitim Semineri’ yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan semirde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç, bu tür seminerlerin sık sık düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

KAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan, ise öncelikli olarak, Sürekli Eğitim Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Taşdan; “Geleceğin Öğretmeni Nasıl Olmalı ve Değişim Stratejileri” konularda katılımcılara bilgilendirirken, gelişen teknoloji ile birlikte bilgiyi dağıtan değil, yaşayarak ve yaşatarak öğreten öğretmen modelinin daha ziyade ön plana çıktığı noktasının altını çizdi.

Murat Taşdan, öğretmenlerin özellikle bu değişim noktalarını iyi analiz etmeleri gerektiğini kaydetti.

Yaklaşık 2 saat süren seminere katılım yoğun oldu. Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bu tür seminerleri belirli aralıklarla düzenleyeceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.